Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından İYİ Parti’nin Cumhur İttifakı’na yaklaştığına dair iddialar büyürken geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu da Eskişehir’de AKP ve MHP ile ittifak yapılması gerektiğini savundu.
CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Hatipoğlu’na “Güldüm geçtim” diyerek yanıt verdi. Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan Yılmaz Büyükerşen, şu ifadeleri kullandı:
“Hatipoğlu, çok varlıklı birisi. Milletvekili olunca kendi kafasına göre İYİ Partiyi idare edeceğini, İYİ Partinin onun dediği gibi hareket edeceğini zannediyor. İYİ Partide kendisini çok büyük söz sahibi zannediyor. İşte cevabım bu. Başka ne diyeyim? Hakikaten biz güldük geçtik. Çünkü, bu sözler ancak varlıklı ve acemi bir politikacının söyleyebileceği sözlerdir.
“Sadece biz değil, Eskişehirliler güldü. Okuyanlar güldü” diyen Büyükerşen, “Partisinin yönetiminden gayrı böyle laf edilebilir mi? Sorumsuzca. Azıcık siyasette hafızası, mantığı olan, aklı olan böyle söz etmez. Hele ki yeni seçilmiş bir milletvekili isen. Hadisenin politikasını etkileyecek birtakım sözler. Yemin ediyorum ve tahmin ediyorum ki Genel Merkez başta Meral Hanım olmak üzere onların canı da sıkılmıştır. Eskişehir’i de, Eskişehir de ki siyaseti de bilirler. Beni de bilirler. Eskişehir de ki Belediye Başkanını, CHP’lileri de Meral Hanım da bilir” ifadelerini kullandı.
Tele1
Edirne'de KYK yurdunda su krizi: Binlerce öğrenci ayaklandı!20 izlenme
Felaketin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Sel suları koca şehri böyle yuttu59 izlenme
AKP’den CHP’ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin borcu belli oldu45 izlenme
Beyaz ete büyük zam geliyor32 izlenme
Eski bakanın çocuklarına 3’er koltuk, 3’er maaş51 izlenme
Kaz Dağları'nı yağmalayan şirketten yalan dolu rapor!141 izlenme
Canlı yayında kokain kullandığını itiraf etmiş evinden uyuşturucu çıkmıştı: Dilan Polat kardeşi Sıla Doğu'nun namaz kıldığı anları paylaştı87 izlenme
11 yaşındaki çocuğun sözleri sosyal medyada gündem oldu! 'Babam 2 bin lira emekli maaşı alıyor, nasıl geçinelim?'93 izlenme
Bakan Koca açıkladı: Vaka sayısı 296.391'e, can kaybı 7.249'a yükseldi!
Asrın Tok Alevilere 'büyük bir İslam fitnesi' dedi! Suç duyurusunda bulunuldu
Serik'te 12 kişide koronavirüs çıktı! 15 sokak karantinaya alındı!
AKP'ye yakın iş adamına ABD'de 'kayıt dışı lobicilik' sorgusu