Hobi Bahçeleri'nin yıkılmasına itiraz eden vatandaşlar seslerini duyurmak için AKP Konya İl Başkanlığı binası önünde toplandı.
VATANDAŞTAN AKP'YE TEPKİ
İl başkanlığının önünde toplanan vatandaşlar açıklamada bulundu. Mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Seslerini duyuramadıkları için burada toplandıklarını belirtti.
HOBİ BAHÇELERİ'NİN YIKILMASI
Hatırlanacağı üzere Tarım ve Ormancılık Bakanlığı tarafından meclise sunulan 7255 Sayılı Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun teklifi meclisten geçmişti. Kanunun meclisten geçirilmesinin ardından 4 Kasım 2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete ile yayımlanması ile ise resmen yürürlüğe alınmıştı. Süreçte hobi bahçesi olan binlerce kişi mağdur olmuştu.
Doğu Perinçek: MHP'nin Sinan Ateş cinayeti ile ilgili bir menfaat yok
Honaz, Yusufeli ve Keskin ve Kesmetepe’de seçim sonuçları belli oldu!
Tarikat-siyaset-ticaretin merkezinde! Kim bu Menzil Cemaati?
Harput’a 80 milyon TL’ye Diyanet külliyesi!
Avrupa’nın gündeminde Nurettin Yıldız var
Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda 'kediciklerden' polislere büyük şok!
CHP'li Umut Akdoğan: "Gürsel Tekin kayyum atanacağı haberini önceden aldı"
AKP'yi yeni bir korku sardı: "Öğrencilerin toplumsal muhalefete öncülük etmesinden çekiniyorlar"
Marmara Denizi’nde en çarpıcı görüntü… Uzman korkutan gerçeğe dikkat çekti!
Millet ne derdinde, bunlar ne derdinde! Bakandan vatandaşa tasarruf tavsiyesi