Hobi Bahçeleri'nin yıkılmasına itiraz eden vatandaşlar seslerini duyurmak için AKP Konya İl Başkanlığı binası önünde toplandı.
VATANDAŞTAN AKP'YE TEPKİ
İl başkanlığının önünde toplanan vatandaşlar açıklamada bulundu. Mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Seslerini duyuramadıkları için burada toplandıklarını belirtti.
HOBİ BAHÇELERİ'NİN YIKILMASI
Hatırlanacağı üzere Tarım ve Ormancılık Bakanlığı tarafından meclise sunulan 7255 Sayılı Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun teklifi meclisten geçmişti. Kanunun meclisten geçirilmesinin ardından 4 Kasım 2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete ile yayımlanması ile ise resmen yürürlüğe alınmıştı. Süreçte hobi bahçesi olan binlerce kişi mağdur olmuştu.
Çocuk istismarından tutuklanan tarikat 'şeyh'i Fatih Nurullah'a bir istismar davası daha!
6 ayda 42.7 milyar lirayı ceplerine koydular: Bu para herkesin cebinden çıktı
İmamoğlu'ndan 'ahmak davası' açıklaması: "Tam bir sefillik"
Ücretli öğretmen bam telinden konuşarak Erdoğan'ı yalanladı! 'Ben bu ay 3 bin 173 TL para almışım. Bu çok komik'
İş insanının 50 milyon dolarlık mal varlığına çöküldü iddiası: Süleyman Soylu'nun akrabası da işin içinde
Kaftancıoğlu: "Sadece montajcı değil, aynı zamanda kumpasçı"
'Kamera kapatılınca Erdoğan'a, anasına, avradına, kızına sövüyor'
CHP Lideri Özgür Özel'e saldırıya ilişkin flaş gelişme! Saldırganın kaldığı otele mühür, sahibine gözaltı
İstanbul Valiliği’nden kadınlara önce kutlama sonra yasak!
Bakanlıktan, İBB’ye yandaş sendika ablukası!
İBB "ilk depremde felaket yaşanır" dedi ama AKP'li belediye bataklık zemine yaptığı konutları satışa çıkardı
Mansur Yavaş Ankara'daki metro gerçeğini açıklayıp sordu: "Bizden önce yapılan Çayyolu, Batıkent, Keçiören metrolarının parasının tamamını bize ödettiler. Bu metroları kim yapmış oldu?"
Roblox’a erişim engelinin nedeni belli oldu
Vatandaş günden güne borçlanıyor: 6 ayda 19 milyar TL’lik icra