Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener şu ifadeleri kullandı;
*Milletimizin her bir ferdi; inancı, ideolojisi, kimliği ve yaşam tercihleri bakımından bu ülkenin ortak pay sahipleri olarak eşit derecede saygıyı hak ederler. Bu saygı ve anlayış da bizi birbirimize bağlayan, millet yapan duygunun özüdür.
*Milletimizi yoksullukta ve fakirlikte eşitlerken kalan her konuda parçalamaya ve bölmeye adeta yemin eden Bay Kriz ise belli ki iktidarda kalabilmek adına; iyiliğe, güzelliğe ve saygıya dair her şeyi şuursuzca harcamakta ısrar ediyor.
“BU İSTİBDATA MUTLAKA SON VERECEĞİZ”
*Çünkü sayın Erdoğan için koltuğu, tüm manevi değerlerin bezirganlığını yapabildiği, her şeyi mübah gördüğü bir ticaret sahasıdır. Mesele kendi iktidarı olduğunda milletimiz ve memleketimizin akıbeti sadece teferruattır.
*Varsın onlar kirli siyasetlerinin, zehirli dillerinin çamurunda debelensinler. Biz inatla ve ısrarla; hürriyet için, demokrasi için, eşitlik ve adalet için mücadele edeceğiz! Ve o sandık geldiğinde bu istibdata mutlaka son vereceğiz! Hiç merak etmeyin, çok az kaldı!
Dev satışla ilgili paranın kaynağı belli oldu! Demirören kaynağı Ziraat Bankası’ndan sağlayacak!268 izlenme
'Et vurgunu' Meclis'i karıştırdı: Meclis'te yolsuzluk gerilimi19 izlenme
Son Dakika: Rusya, Ukrayna'da bir AVM'yi vurdu! İçeride binden fazla sivilin olduğu söyleniyor33 izlenme
Yangın faciasında yeni gelişme: 8 kişiye tutuklama talebi! Aralarında otel sahibi de var19 izlenme
AKP'ye ilk kez oy veren kadın, emekli maaşlarından şikâyetçi: "Torunum dondurma istedi, alamadım. Kandırıldığımı düşünüyorum, Erdoğan'a oy verdim, onu da helal etmiyorum"35 izlenme
CHP'nin yeni programından detaylar: "Herkese ev, her eve maaş, parasız eğitim"17 izlenme
Başka ülkelerde yıllarca arayla yaşanan gündem Türkiye'de 72 saatte yaşandı! İşte son 72 saatte yaşananlar80 izlenme
Fethiye'de meydana gelen 3,5 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasına yansıdı29 izlenme
İktidar yandaşı isimden Erdoğan'ı kızdıracak itiraf gibi sözler! 'CHP'nin oyları arttı'
Anaokulu öğrencileri camiye götürüldü
Zambiya imzaladı, Türkiye seyirci kaldı
İmamoğlu'ndan Soylu'nun yardımcısına çok sert tepki! "O liyakatsiz şahsiyet bakan yardımcılığı yapsın. Ahlaksızlığa adım atmasın"