Cem Yılmaz’ın yönettiği dijital platform dizisi Erşan Kuneri’de ‘Alev’ karakterini canlandıran Ezgi Mola, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde, ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı.
Sahneye ödülünü almaya gelen Ezgi Mola, İran’da Mahsa Amini’nin öldürülmesinin ardından kadınların başlattığı protestoların sonrasında, dün alınan kararla ahlâk polisinin kaldırıldığını öğrenmekten tüm kadınlar adına mutlu olduğunu dile getirdi. Kadın haklarıyla ilgili görüşlerini her fırsatta dile getiren Mola, Türkiye’de de kadın cinayetleri konusunda, bu tür güzel gelişmeler beklediklerini söyledi.
Ezgi Mola, “Bu güzel haberlerin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM’de, kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum; kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum.” dedi.
Tele1
Denizden çıkardığı metalleri kilosu 7 liradan satıyor
Sivas'ta otelde patlama: 4 sporcu yaralı!
ABD faizi artırıp enflasyonu düşürdü, Türkiye tam tersini yaptı enflasyon rekor kırdı!
AKP'liler rüşvete yüksek enflasyon güncellemesi yapmışlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğal Seddülbahir'de Konuştu
Araç kiralarına milyonlar harcandı!
ABD’den vatandaşlarına uyarı: "Derhal İran'ı terk edin"
Erdoğan 30 yıl elektrik alım garantisi vermişti: Dünyanın en büyüğü Türkiye'ye geliyor
Son ankette çarpıcı sonuç: Seçim ilk turda bitiyor!
Sabah uyandığında hayatının şokunu yaşadı: Bankadaki paraları bir gecede gitti!
Kredi kartı borcu yapılandırmasında yeni dönem: 1 Kasım'da başlıyor
Özgür Özel Ferdi Zeyrek hayrına lokma dağıttı vatandaş dert yandı: "Sayın Genel Başkanım emeklilerimiz aç, ölüyoruz. Başkanım erken seçim istiyoruz"
Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı
İş yaratılsın diye işverenlere 35 milyar TL 'istihdam teşviki' verildi, çalışan sayısı 3,4 milyon azaldı!