Home
15 Kasım 2019 ( 539 izlenme )
Reklamlar

Anıtkabir'de tezahürat yapan AKP'lilere küfretti, gözaltına alındı


Anıtkabir'de 'Recep Tayyip Erdoğan' diye slogan atan bir grup AKP'liye sosyal medyadan yayınladığı videoda küfür eden iş insanı Mehmet A., gözaltına alındı.



Vatanseverler Hareketi Derneği Başkanı, iş insanı Mehmet A., sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, 10 Kasım günü Anıtkabir'de, 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganı atan gençlere küfür etti. Tepki çeken paylaşımın ardından savcılık, Mehmet A. hakkında soruşturma başlattı. İş insanı Mehmet A., soruşturma kapsamında bugün gözaltına alındı.

10 Kasım günü Cumhurbaşkaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler Anıtkabir'e geldiğinde en ön sırada yer tutan bir grup AKP'li yüksek sesle tezahüratta bulunmuş, bu eylemleri kamuoyunun tepkisini çekmiş ve sosyal medyada yüzlerce kez paylaşılmıştı. 

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1702338/anitkabirdetezahuratyapanakplilerekufrettigozaltinaalindi.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li Mehmet Şimşek, vatandaştan toplanan deprem vergilerini harcadıklarını zamanında itiraf etmişti ! Gerçek işsizlik sayısı açıklandı! Yeni Bakanların hepsi çifte maaşı bıraktı Savaş kapımıza geldi! ‘Türkiye ne kadar güvenli’