Ankara'da iki genç kız, parkta otururken kendilerini taciz eden erkeği tekme tokat dövdü!

51 izlenme 05 Temmuz 2022
Reklamlar

Ankara’da 2 genç kız, sözlü olarak taciz edildiklerini iddia ettikleri genç erkeği tekme tokat dövdü. Olay, akşam saatlerinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. 

İddialara göre, Kocatepe parkında oturan 2 genç kızı sözlü olarak bir genç erkek taciz etti. Sözlü tacize dayanamayan kızlar, ortaya aldıkları erkeği tekme tokat dövdü. Olayı gören çevredeki diğer vatandaşlar da çocuğa saldırdı. Yerlerde sürünen çocuk dakikalarca kızlar ve arkadaşları tarafından darp edildi. Olaya, orada bulunan bir vatandaş müdahale ederek gençleri dağıtırken, dayak yiyen çocuğun ise şikayetçi olduğu iddia edildi. 

(İHA)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Onur Anıtı’na saldıran kuzenlere 9'ar yıla kadar hapis istemi! İmamoğlu’ndan Erdoğan'a akraba ataması yanıtı Ahmet Necdet Sezer’den Tezcan Karakuşa destek telefonu! Yeni yıla direniş çadırında giren Polonez işçileri: "Uyanalım herkes uyansın!"