Home
02 Mart 2020 ( 202 izlenme )
Reklamlar

Atatürk düşmanı, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi! 'Yakında İktidarız!' lafıyla ordumuza saldırı arasında bağlantı var mı?


Atatürk'e hakaretleriyle tanınan Fatih Tezcan bu kez da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi.



Atatürk düşmanlığıyla bilinen gerici Fatih Tezcan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi.

İdlib'de yaşanan ve 33 Türk askerlerinin şehit düşmesine sebep olan saldırıya yönelik yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nu suçlayan Tezcan "CHP Lideri Kemal K.’nın 'Yakında İktidarız! Tabanımız hazırlansın!' lafıyla ordumuza saldırı arasında bağlantı var mı?" dedi.

Atatürk düşmanı Tezcan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekilde:

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ataturkdusmanikilicdaroglunuhedefgosterdiyakindaiktidarizlafiylaordumuzasaldiriarasindabaglantivarmi1724483

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kocaeli'de 6 kişiye mezar olan fabrika yangınında flaş gelişme: 5 kişi daha açığa alındı Merkez’in döviz sansürü devam ediyor: Döviz verileri neden gizleniyor? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında bomba iddia! "Cumhurbaşkanı olmak istiyor" TRT'de zam saltanatı!