Atatürk portresine çirkin saldırı! Asansördeki görüntüler tepki çekti

34 izlenme 13 Aralık 2025
Reklamlar

İstanbul Ümraniye'de bir kuryenin teslimat götürdüğü binanın asansöründe Atatürk'ün portresine saldırıda bulunduğu anlar tepki çekti.


İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşandığı iddia edilen olayda; bir kuryenin teslimat esnasında yaptığı çirkin hareket infiale neden oldu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde; kuryenin asansöre binip Atatürk portresine tükürdüğü ve sipariş teslimatı sonrası portreyi çıkartıp cebine koyduğu görüldü.

Binadan çıktıktan sonra portreyi çöpe atan kurye, motosikletine binerek olay yerinden uzaklaştı.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla, olaya tepkiler peş peşe geldi.

Kullanıcılar, kuryenin çalıştığı yemek platformunu etiketleyerek işten çıkarılması çağrısında bulunurken bazıları da Emniyet ve Valiliği etiketleyerek yakalanmasını istedi.

Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çocuk istismarcısı şeyhe AKP’li belediyeden büyük kıyak! AKP’nin ‘yüksek gelirliyiz’ iddiası Edirne’yi geçemedi Cumhur İttifakı’nda Mısıroğlu çatlağı! AFAD’dan Tanzanya’ya kaçışın nedeni: 'Süleyman Soylu ile karşı karşıya geldi'