Bağdat caddesinde "memelere özgürlük" yazılı pankart ile yürüyen Melisa Aydınalp bir erkek tarafından saldırıya uğradı

93 izlenme 11 Aralık 2023
Reklamlar

Melisa Aydınalp namı diğer 'caddede yürüyen çıplak kız' yine gündem oldu. Bağdat caddesinde "memelere özgürlük" yazılı pankart ile gürüyen Aydınalp bir erkek tarafından saldırıya uğradı.



Kıyafetleri nedeniyle gözaltına alınarak “ahlak ve toplum değerleri” ile ilgili kitaplar okumak şartıyla serbest bırakılan manken Melisa Aydınalp, yine gündem oldu.

Bağdat Caddesi'nde yürüyen Aydınalp "memelere özgürlük" yazılı bir parkartla caddede yürüdü. Bir taraftan da düdük çalan Aydınalp'a bir erkek müdahalede bulundu.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP seçim öncesi hızlandı: Aynı müteahhide 2 günde 2 milyarlık 2 gizli ihale! Taksim’deki Arap mekânlarına Türk gazetecinin girişi engellendi Sendika başkanından EYT'lilere skandal sözler! "EYT'yi cebine koyan arkadaşımızın g... başı oynamaya başladı" Adli kontrolle serbest bırakılan AKP'li avukat Mücahit Birinci konuştu: "Mesleği ifa ettiğim için garip bir durumla karşı karşıyayım"