Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Niğde otoyolunun tanıtımı için çekilen videosunu sosyal medyadan paylaştı.
Uraloğlu, paylaşımında "Türkülerle Ankara-Niğde Otoyolu hatırası… Yorulduğumuzda Sn. Cumhurbaşkanımızdan ilham alıyor, “Yeterince çalışmadık” diyerek yolumuza devam ediyoruz…" ifadelerini kullandı.
Türkü eşliğinde bir araç içerisinde çekilen görüntülerde Bakan Uraloğlu'nun Türkiye'de otoyollarda azami hız sınırının 140 km olmasına rağmen 224 km'ye kadar çıkması dikkat çekti.
Sosyal medya kullanıcıları, bakana hız uyarısı yapıp tepkilerini dile getirdi. İşte onlardan bazıları;




Sözcü
Şirketler zorda! Yapılandırılan borçlar da ödenemiyor!
AKP'li Alpay Özalan durmuyor! İYİ Partili vekilin ölümden döndüğü saldırıda başroldeydi; şimdi de partiye yönelik kurşunlu saldırıyı “tiyatroya” benzetti
Sığınmacılardan akla hayale gelmeyecek yöntem! Sınır dışı edilmemek için bunu yapıyorlar
AKİT TV’de FETÖ kavgası! 'FETÖ diye bir örgüt yoktur' denince ortalık bir anda karıştı, Mehmet Metiner stüdyoyu terk etti!
Akdeniz Üniversitesi'nde neler oluyor? KYK yurdundaki intiharlarda 'tarikat' iddiası
İsveç protestosunda Atatürk büstüne saldırı!
Seçimle alınamayan kıyılara yasayla el koydular!
CHP'den Konya'daki doktora sert tepki: "Hipokrat yemini etmiş bir doktorun, hastaya sırtını dönmesi utançtır"
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında 3 tutuklama
Samsun'da iş bulamayan öğretmenlik mezunu Hasan Kürşat Demir intihar etti!