15 Ağustos'ta beşinci kez hapse girecek olan gazeteci Barış Pehlivan, "Onlar benim mücadele etmemi istemiyorlar, bu mesleği bırakmamı istiyorlar. Cezaevine girersem bilin ki ben esirim" dedi. Bakırköy İnfaz Hâkimliği’nin kararını iptal etmemesi halinde Pehlivan'ın 2 gün sonra hapse girmesi bekleniyor.
Büyük ihtimalle 15 Ağustos'ta gazetecilik yaptığı için açık cezaevine teslim olacağını belirten Pehlivan "Hakkımda galiba 150’ye yakın soruşturma açıldı bugüne kadar. 15 Ağustos’ta açık cezaevine girersem bilin ki ben esirim. Beni esir olarak orda tutacaklar" ifadelerini kullandı.
"MESLEĞİ BIRAKMAMI İSTİYORLAR"
"B Yüzü" adlı Youtube kanalına konuşan Pehlivan, 20 yıldır gazetecilik yaptığını ve Anayasal haklarını kullandığı için cezalandırıldığını ifade etti. Pehlivan, "Onlar benim mücadele etmememi istiyorlar. Benim bu mesleği bırakmamı istiyorlar. Ama aksine ben de daha motive olmaya çabalıyorum, kendime bunu da atlayabileceğimi inandırmaya çalışıyorum. Bugüne kadar da hiç haksız çıkmadım" diye konuştu.
Yeniçağ
İktidar 'ekonomi iyi gidiyor' ama Türkiye iflas sayısında dünya birincisi oldu!115 izlenme
Sedat Peker'den bomba Süleyman Soylu iddiası! 'Utanmadan sahte fatura yayınlıyorsun'101 izlenme
THY'nin kabin memurları Kanada'ya iltica ediyor!35 izlenme
Deprem Antakya'daki köyü ikiye böldü, evler Asi nehrine doğru kaydı49 izlenme
Ailesi Murat Çalık'ın gösterilmeden cezaevine gönderilmesine tepki gösterdi, anne Gülseren Çalık fenalaştı!20 izlenme
Doğalgaz faturalarına son ! Evini günde 2 liraya ısıtıyor1124 izlenme
'Enis'i bırakın beni alın'146 izlenme
Beklenen Emekli Maaşı Zamları Açıklanıyor mu?23 izlenme