Anasayfa1
27 Nisan 2021 ( 126 izlenme )
Reklamlar

'Baron' lakaplı Vebitcoin CEO'su İlker Baş ve 'Hanımağa' lakaplı eşi tutuklandı!


Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'e yönelik düzenlenen operasyonda 'Baron' lakaplı CEO'su İlker Baş tutuklandı.


Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker Baş, 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz B., ile şirketin çalışanları Berkay B., ve Aykut E., savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

İlker Baş, Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesinin ardından tutuklandı.

DİĞER 3 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan ve polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliye tutuklanan şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker Baş'ın ardından 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz Baş ile şirketin çalışanları Berkay B. ve Aykut E. de tutuklandı.

https://www.gercekgundem.com/guncel/269965/baronlakaplivebitcoinceosuilkerbasvehanimagalakapliesitutuklandi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bayrağımızın bu hali 'şehitlerimizi rencide ediyor!' TÜBİTAK kayıtları çözdü! Güllü'nün ölümünde şok ses kaydı ortaya çıktı! Annesinin arkasından kan donduran sözler Güldür Güldür'den fatura zamlarına dair olay skeç! 'Kol gibi faturayı, ki artık mecazi anlamda da değil, bildiğin kol gibi çıkarıyorlar faturayı' AKP'li Taşkesenlioğlu'nun skandalları bitmiyor: FETÖ elebaşına övgüler dizmiş!