Afrin'de Türk askerlerine yönelik saldırılar uluslararası kamuoyunda büyük yankı uyandırdı...
İngiliz kamu kuruluşu BBC, bölgeden çekilen video görüntülerini paylaşarak bölgede yaşananları duyurdu. Kayseri, Hatay, Gaziantep, Konya, Bursa ve İstanbul'da Suriyelilere karşı eylemler düzenlenirken Suriye'nin kuzeybatısında Suriyelilerin Türk askerlerine ve araçlarına saldırdığı görüntüler de yayınlandı.
Pazartesi gecesi Türkiye, kritik bazı sınır kapılarını kapatırken, İngiliz haber ajansı Reuters da en şiddetli çatışmaların Afrin kentinde yaşandığını ve silahlı Suriyelilerin saldırdığını aktardı. BBC'nin yayınladığı görüntülerde ağır silahlarla Türkiye'nin askeri araçlarına saldıran Suriyeliler bir diğer görüntüde ise bir kamyonete zarar verirken görülüyor.
Bazı bölgelerde silahlı çatışma yaşanırken, Türkiye'nin bir askeri üssüne de saldırı girişiminde bulunulan görüntüleri BBC yayınladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta Suriye lideri Esad ile görüşerek ilişkileri düzeltme adımı atabileceğinin sinyalini vermişti.
3 milyondan fazla Suriyelinin yaşadığı Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkiler 2011 yılında kopmuştu.
Sözcü
2021'de beklenen kâbus! 22 milyon 127 bine çıktı!
Salgın günlerinde de fatura halka çıkıyor! İşte parayı cebe indirenler...
Türklere ve Tanju Özcan'a hakaret eden Afgan gazeteci hakkında flaş gelişme!
Ölümle biten “Atatürk’e hakaret” kavgasının canlı yayın görüntüleri ortaya çıktı
Erdoğan ‘Bizim paramız belli, o da Türk Lirası’ dedi, vatandaş döviz garantili projeleri sordu!
Bakan Süleyman Soylu'ya kritik sorular! Türkiye'yi ayağı kaldıran sızıntı iddiaları Meclis’e taşındı
Yıldırım'ın arkadaşına milyonluk ihaleler!
'Rüşvet' suçundan tutuklandı 'rüşvetle' serbest kaldı
MHP'den üstü kapalı 'Sinan Ateş' açıklaması: "Şerefi, haysiyeti ve namusu varsa..."
CHP'li kurmaylar: "Kayyum tartışmaları son bulacak"
Muharrem İnce: Bu karar Türkiye Cumhuriyeti’ni bağlar
Economist'ten çarpıcı Sedat Peker analizi! "Erdoğan'ın çok zamanı olmadı"
Sağlık Bakanı Koca corona tablosunu açıkladı: 27.692 yeni vaka tespit edilirken, 237 kişi hayatını kaybetti, 23.197 kişi sağlığına kavuştu!
İstanbul Havalimanı'nda yiyecek fiyatları uçak biletleriyle yarışıyor!