İsrail’i önceki gün ziyaret eden Joe Biden, ülkede konuşlu ABD Özel Kuvvetleri askerleriyle de bir araya gelmişti. Beyaz Saray, ziyarette askerlerin Biden’la çekilen bir fotoğrafını paylaşınca kıyamet koptu.
Cumhuriyetçiler, İsrail’deki ABD özel birliklerinin kimliğinin gizli kalması gerektiğine dikkat çekerek ABD yönetimini beceriksizlikle suçladı. ABD’li özel askerlerin yüzünün göründüğü fotoğraf, Beyaz Saray’ın Instagram sayfasında saatlerce kaldı, binlerce beğeni ve yorum aldı.
SİLİP ÖZÜR DİLEDİLER
Tepkilerin ardından Beyaz Saray fotoğrafı sildi ve özür diledi. Fotoğrafın, ABD Savunma Bakanlığı kurallarını ihlal ettiği, normalde bu tür fotoğraflarda askerlerin yüzlerinin gizlendiği belirtildi.
Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, “Bu durum fark edilince fotoğrafı hemen sildik” denildi.
İsrail’deki küçük bir grup ABD askeri, İsrail ordusuna danışmanlık yapıyor, Hamas’ın elindeki rehinelerin kurtarılmasıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuyor.
Sözcü
31 yıldır cezaevinde bulunan PKK'lı, Kürtçe sloganlar eşliğinde serbest kaldı9 izlenme
İYİ Parti'li Yokuş'a ve HDP'den Gergerlioğlu'na kınama cezası verildi.24 izlenme
Sedat Peker'den Türkiye'ye dönüş mesajı20 izlenme
10 Kasım’da Atatürk düşmanları ortaya çıktı: Atatürk için saygı duruşunda bulunanlara hakaret ettiler!23 izlenme
Yandaş Yeni Akit'ten akaryakıt zamlarına tepki çeken başlık!49 izlenme
Bayraktar'dan flaş açıklama: Babanız sayesinde bizlere horozluk yaptınız68 izlenme
FETÖ yargılamasında 'beraat' oyu kullanan Yargıtay üyesi Atatürk’e hakaret etti!12 izlenme
İsmailağa Cemaati’nden Binali Yıldırım’a destek60 izlenme
Beşikçioğlu'ndan Yavaş yanıtı: "Angara'ya çok şeyler yapacağız"
Erdoğan ve Orban Ortak Siyasi Deklarasyon'a imza attı: Türkiye-Macaristan ilişkileri "gelişmiş stratejik ortaklık" seviyesine yükseltildi.
Korkunç tabloyu Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar duyurdu: Milyonlarca dönüm tarım arazisi uçtu gitti!
Enflasyon rakamları açıklandı: TÜİK'e göre 64.27, ENAG'a göre 137.55!