Konya'da Kulu Adliyesi'nde görevli katip Ayşe Selvi (45) zimmetine 6,5 milyon TL geçirdiği iddiasıyla tutuklandı.
Kulu Adliyesi'nde görevli 1 çocuk annesi Ayşe Selvi, iddiaya göre icralardan ve hazine adına yatan emanetteki paraları farklı zamanlarda zimmetine geçirdi.
Bugüne kadar yaklaşık 6,5 milyon TL’yi zimmetine geçiren Ayşe Selvi, bu paraları kripto borsası ile sanal bahis oynayarak harcadı.
Geçen hafta çarşamba günü savcılığa başvurup, suçunu itiraf eden Ayşe Selvi, tutuklandı.
Türkiye son günlerde adli emanetlerde yapılan soygunları konuşuyor.
Büyükçekmece Adliyesi'ndeki emanet bürosundan, adliyede görevli memur Erdal Timurtaş tarafından 25 kilogram altın ve 50 kilogram gümüş çalınmıştı.
147 milyonluk soyguna imza atan Timurtaş'ın 19 Kasım günü ailesiyle birlikte İngiltere'ye gittiği öğrenilmişti.
İstanbul'da Adalar adliyesinde de Adli emanette yapılan denetimlerde 12 adet silahın kayıp olduğu belirlendi. Silahların yerinde olmadığının tespit edilmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında silahları çaldığı belirlenen zabıt katibi U.E., tutuklandı.
3 silah bulurken, 9 silah ise hâlâ kayıp.
NEFES
RTÜK’te hemşericilik dönemi!252 izlenme
Açlık ve yoksulluk sınırında yeni rekor: Yoksulluk sınırı 41 bin TL’yi aştı36 izlenme
Menzil'deki miras kavgası Almanya'ya sıçradı: Müridler şeyhlerin miras kavgası için meydana döküldü25 izlenme
Abdüllatif Şener’in komşuları o anları anlattı: "Dört el silah sesi duydum"115 izlenme
Emekli öğretmen ateş püskürdü: "Okul oku, dediler, okul da okudum. Emekli öğretmen olarak şu an bir yeşil biberi bile alacak param yok!"27 izlenme
Şubat anketinde Erdoğan'a Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu darbesi!86 izlenme
Tosuncuk’un yeni görüntüleri ortaya çıktı !372 izlenme
Sadece 6 kere uçtu, maliyeti 13 milyon dolar oldu!69 izlenme