İstanbul Kilyos’ta bir otobüste bir kadının fotoğrafını çekerek taciz eden Seyfettin Sola isimli erkek, kadınlar tarafından ifşa edildi.
İETT otobüsünde bir kadının zoomlayarak fotoğraflarını çeken Seyfettin Sola’yı kadınlar ifşa etti. Otobüsteki diğer yurttaşlar tarafından kaçmaması için tutulan Sola, karakola götürüldü. Fotoğrafı çekilen kadın, karakola gidildiğinde polislerin fotoğrafın yanlışlıkla çekilmiş olabileceğini söylediklerini aktardı.
Kadının açıklaması şu şekilde:
Seyfettin Sola ismindeki şahıs fotoğrafımı çekti, üstelik zoomlayarak çekmiş. Tam arkasında oturan adamla aralarında bir bağırma çağırma olduğunu gördüm. Adam Seyfettin Sola’nın elinden telefonu almaya çalışıyordu ve sürekli bana bakıyordu.
Beni çağırdığında fotoğrafımı çektiğini anladım. Seyfettin Sola’nın telefonunu zorla açtırdık ve fotoğrafları gördüm. Ne diyeceğimi bilemedim. Direkt şoförün yanına gittim ve otobüsü durdurmasını, polis çağıracağımı söyledim. Şoför az ileride karakol olduğunu, oraya çekeceğini söyledi.
Durduk ve şahsın kaçmaması için polisleri otobüse çağırdık. Bizi karakola götürdüler. İçeri aldılar, yan odada Seyfettin Sola vardı. Ben içeride ağlarken onun sandviç ve su istediğini duydum. O kadar rahat ve umursamazdı ki… Başına bir şey gelmeyeceğini o da çok iyi biliyordu en az benim kadar.
Polisler fotoğrafın yanlışlıkla çekilmiş olabileceğini ve sicilinin temiz olduğunu söyleseler de şahsın mimiklerinden bile suçlu olduğu anlaşılıyordu. Her seferinde farklı bir mazeret sundu. Ben şikâyetçi oldum ama hiçbir işe yaramayacağını çok iyi bildiğim için buradan paylaşıyorum.
Fenerbahçe için Vincent Aboubakar düşüncesi
Bir de madalya taksaydınız! Toplu tecavüz davasında beraat!
Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği birbirinden önemli mesajlarda
Muharrem İnce'ye karşı konuşmaları alkışlayan 2. Ordu Komutanı hakkında FETÖ iddianamesinde neler yazıyor?
37 milyon kişinin 1.2 trilyon borcu var
'Hakikaten '10 numara' bir iş yapmışlar...'
Kıymetli madenlerin denetimi azaldı: Altın ve pırlantada şüpheli işlem arttı!
Erdoğan anketleri gördü 'miting ayarlayın' dedi
Sinan Ateş'in arkadaşı Zengin'den MHP’li Kılavuz hakkında çok konuşulacak iddia: "Yönter ve Yalçın tarafından öldürülmekten korkuyor"
Ekrem İmamoğlu kendini tutamadı 5 yıl sonra aynı yerde ceketini çıkarıp kolları sıvadı: 'Bir dejavu yapmam lazım'
CHP'den AKP'ye geçen başkan ilk iş andımızı indirdi
İmamoğlu eylemlerinde tutuklanmışlardı: O öğrenciler hakim karşısında
İYİ Parti'de üst üste iki istifa: GİK üyesi Bahadır Erdem ve eski milletvekili Durmuş Yılmaz partiden ayrıldı
Fatih Altaylı'dan AB’den fon aldıkları ortaya çıkan TÜGVA SETA ve TÜRGEV yorumu: "Yurtdışından fon almak eğer vatana ihanet ise bunlar da mı vatana ihanet ediyor?"