Türkiye’nin en önemli problemlerinden biri sığınmacı ve kaçak sorunu. İktidarın olmayan göç stratejisi ve açık kapı politikası Türkiye’yi yol geçen hanına çevirdi.
Hemen hemen her gün Türkiye’nin farklı yerlerinden kamyon kamyon sığınmacı kaçak şekilde Türkiye’ye girmeye devam ediyor.
Çoğunluğu erkeklerden oluşan kaçaklar sessiz işgali sürdürür. Sınırlardan akın akın Türkiye’ye gelirken yetkililer ise sadece vatandaş gibi sosyal medyaya düşen görüntüleri izlemekle yetiniyor.
Tartışmalar ve tepkiler gelmeye devam ederken sosyal medyada yeni bir video yayıldı.
Videoda hepsi erkek sığınmacıların olduğu kaçakların kamyon içerisinde Türkiye’ye geldiği iddia edildi.
Video sosyal medyada büyük tepki topladı.
Öte yandan Türkiye’nin tatil bölgeleri de kaçak ve sığınmacıların işgali altında. Videolar sosyal medyada düşmeye devam ediyor.
Yeniçağ
AKP'li Belediye'ye İsmailağa Cemaati çıkarma yaptı! Fotoğrafta dikkat çeken ayrıntı
İletişim Başkanlığı Erdoğan'ı paylaştı: O sırada Saray'da...
KHK ile ihraç edilip, ölüme terkedilen kanserli bir anne...
Dilan Polat davasıyla gündeme gelmişti: Banu Parlak da gözaltına alındı
21 bin kontenjanın 10 binini yabancılara ayıran Dokuz Eylül Üniversitesi’nden utanç açıklaması!
Tunç Soyer: "Bir kira bir yuva kampanyasının internet sitesine dün akşam 3 milyon 700 bin siber saldırı oldu"
Kritik kabine toplantısı öncesi KYK borçlusu gençlerden çağrı
AKP'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttığı kömür de 'hileli' çıktı!
Benzin, motorin ve LPG'ye dev zam! Tarih verildi