Bir yandaş daha itiraf etti 'Yanıldım. Keşke başkanlık sistemine ‘evet’ dememiş olsaydım. Pişmanım !'

354 izlenme 04 Ekim 2019
Reklamlar

Bir dönem hükümete yakınlığıyla bilinen Takvim gazetesi eski yazarı Fikri Akyüz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne giden yolu açan 2017 Anayasa Referandumu'nda “evet” oyu verdiğini, gençliğinde de şimdi de başkanlık sistemi yanlısı olduğunu belirtti.

"PİŞMANIM KEŞKE..." Sözlerine “ama” ile devam eden Akyüz, “Arzu ettiğim bu değildi. Yanıldım. Keşke başkanlık sistemine ‘evet’ dememiş olsaydım. Pişmanım” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Oğuzhan durdurulamıyor! 3 maçta ürettiği skor katkısı "bu kadarıda pes" dedirtti Maden işçilerinin kuledeki eyleminde 3’üncü gün Ne altın ne de dolar bu kadar hızlı yükselmedi: Son 16 ayda 35 kez zam geldi! 49 bin firma topun ağzında