Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede çocuklarla bir araya geldi. Erdoğan, çocuklarla buluşmasında muhalefeti hedef aldı.

Enerji Bakanı olarak söz alan bir çocuğun, açıklamalarından sonra söz alan Erdoğan çocuğa "Siz çok Gayretlisiniz, hele hele Karadeniz gazını çıkardınız ki, artık dışa bağımlılıktan kurtuluyoruz.” dedi.
Enerji Bakanı olarak söz alan kız çocuğu, Erdoğan’a “Enerjide tam bağımsızlık kazanıyoruz” yanıtını verdi. Bunun üzerine Erdoğan “Ama sayın bakanımın bu muhalefet bizim dilimizden anlamıyor ya. Ne yapacağız onları?” sözleriyle muhalefeti hedef aldı. Erdoğan’ın sözlerini anlamayan kız çocuğu “Nasıl yani?” yanıtını verdi.
Erdoğan şunları söyledi:
“Biz gazı bulduk diyoruz, onlar diyor ki ‘nerede.’ Karadeniz’de. Nerede, Filyos’ta. Onlara sormak lazım, haritada bizlere Filyos’u gösterin ey muhalefet. Bilmezler. Nerede Filyos? Zonguldak’ta.”
Yeniçağ
Sapık sucu istismar ettiği küçük kızla aynı karede: Yorumları görenler çileden çıktı! Duvardaki yazıların şifreleri hayrete düşürdü
Test sonucu kanında uyuşturucu madde tespit edilen Dilan Polat: "Alnım ak benim, bende böyle bir şey çıksın ben kellemi keserim. Şu anda tamamen algı yapıyorlar"
Bakan Bayraktar'dan zam açıklaması! Doğal gaz fiyatları artabilir
Danıştay’dan Akın Gürlek kararı! Atama davası reddedilmedi: Esastan inceleme başladı!
Diyarbakır'da DEM partili 21 genç tutuklandı
Rusya-Ukrayna savaşı: Isı eksi 20 dereceye düşüyor, Rus tankları 40 tonluk buzluğa dönecek
Yandaş A Haber'in, İBB'yi kötülemek için yaptığı yalan haberi kendi kamerasına yakalanan 'çamaşır makinesi' bozdu!
Gençlerden sokak röportajılarına müdahale eden AKP’lilere ibretlik ders! 'Bu cahil kafanızla gençliğimizi çürüttünüz!'
CHP'li Bülbül'den Özlem Çerçioğlu'na: Gerçekleri söyle, hedef saptırma
Tehdit mi edildi? Narin'in ailesinin sorguladığı çoban 'Enes'i sordular mı' sorusuna 'hayır' dedi ama Aile Meclisi videosunda Enes'in adı net duyuluyor!"