Günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan müdahale yeniden başladı.

Yangınlara 4 uçak, 14 helikopter ve kara ekipleriyle müdahale ediliyor.

Kuyucak Mahallesi’nde şiddetli rüzgar nedeniyle dün helikopterlerin müdahale edemediği yangın, bölgedeki birçok yerleşim yerinde tahliye işlemlerini zorunlu kılmıştı. Ekipler, yangınları söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Doğanbey mevkisinde dün başlayan orman yangını, şiddetli rüzgarın etkisiyle büyüyerek Doğankent Sitesi’ne sıçradı.

345 hanenin bulunduğu yazlık sitedeki çok sayıda ev kullanılmaz hale gelirken, 2 araçta da hasar oluştu. Yangın nedeniyle site hızla tahliye edildi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, gece boyunca alevlerle mücadele etti.
Günün ilk ışıklarıyla birlikte itfaiye ekipleri, yanan evlerde soğutma çalışmalarına devam ediyor. Site sakinleri, sabah saatlerinde evlerini kontrol etmek için bölgeye gelmeye başladı.

İstanbul'dan Kadıköy Belediyesi İtfaiye ekipleri de destek için geldi.
Site sakinlerinden Görkem Yarıcı, yaptığı açıklamada, gece saatlerinde eşiyle yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için siteye geldiklerini belirtti.
Yarıcı, “Elektrik ve su yoktu. Eşimle kazma kürekle yardım etmeye çalıştık. İtfaiyeciler kurtarmaya çalıştı ama yetişmek mümkün değildi. Çok kötüydü. 1999’dan beri bu sitedeyiz. Sitemizde 345 ev var ve bazıları yandı. Bizim arka bahçemiz kül olmuştu” dedi.
Sözcü
70 bayii olan akaryakıt şirketi konkordato istedi!174 izlenme
Erdoğan'ın konvoyunun arkasından koşan depremzede anne isyan etti: “Bulun çocuklarımı. Ölüyüm, ölüyüm. Bulun çocuklarımı, niye kaçıyorsunuz”35 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan 'Cumhurbaşkanına hakaret' çıkışı: "Ülkemiz bu ucube maddeden kurtulacak"32 izlenme
Emekliyi bölmeyin34 izlenme
CHP’li belediyeye SGK şoku!122 izlenme
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 2 milyonluk dava!84 izlenme
DSİ'den AKP'li ilçe belediye başkanının tarlalarına özel 'sulama hattı!'61 izlenme
Soma Belediye Başkanı seçilen CHP'li Sercan Okur, seçim sürecinde verdiği 'Türkiye Cumhuriyeti' yazılı belediye tabelası asma sözünü yerine getirdi42 izlenme
Sokak röportajında konuşan genç kız cehaletiyle herkesi hayrete düşürdü! "Türkçeyi Atatürk oluşturdu"
Son ankette Millet İttifakı bombası! Hem yerel seçimde hem de genel seçimde oy oranları patladı!
Emekli zam için ikinci tarihi beklemeye geçti: Alarm zilleri çalıyor!
2022 gitti, “Lozan’ın gizli maddeleri” efsanesi bitti