TOGG’un Bursa’nın Gemlik ilçesindeki fabrika şantiyesinde yüklenici Yapı Merkezi firmasının teşeronu Anel Elektrik ve Sinay Enerji bünyesinde çalışan İnşaat ve Yapı İşleri Sendikası üyesi işçiler, ücretlerini iki aydır almadıklarını belirterek iş bıraktı.
“ÖDENMEYEN ÜCRETLERİMİZ İÇİN GREVE ÇIKIYORUZ”
Şantiye bahçesinde toplanan işçiler, yaptıkları basın açıklamasında şunları kaydetti:
“TOGG fabrikasının şantiyesinde çalışan işçiler olarak, yüklenici firma Yapı Merkezi taşeron firmaları Amel Elektrik ve Sineği Enerji binasında çalışan inşaat işçileriyiz.
Ödenmeyen ücretlerimiz için bugünden itibaren greve çıkıyoruz. Ücretlerimiz ödenene kadar greve devam edeceğiz. İki aydır ödenmeyen ücretlerimizin ödenmesini istiyoruz.”
Odatv.com
Mine Tozlu Sineren, Sedat Peker'in Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nun kendisinden rüşvet istediği iddiasını doğruladı!
Atatürk'e hakaret eden Yunan İslamcının kitabı için verilen karar dincileri kızdırdı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının 6 sanığı tahliye edildi
Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı uyardı
Roketsan mühendisinin şüpheli ölümü Meclis'te
Ünlü model Demi Rose'un cinsellik itirafı: Hem erkeklerden hem de kadınlardan hoşlanıyorum
Yangından mal kaçırır gibi arsa ve arazi satışı!
İzmir'de kadın cinayetlerine karşı sokağa çıkanlara polis müdahale etti!
Prof. Şener Üşümezsoy son noktayı koydu! Beklenen büyük İstanbul depremi efsanesi bitti mi?
Suriye’de Türk askeri konvoyuna saldırı! Üç sivil hayatını kaybetti