75 bin metrekarelik dev tekstil fabrikası TMSF'nin elinde kaldı: İstenen fiyatı kimse veremiyor
TSK'dan ihracı istenen Teğmen Ebru Eroğlu'nun mezuniyet konuşmsı sosyal medyanın gündeminde
İYİ Parti kurucusu Taylan Yıldız'dan Meral Akşener itirafı: "Burada bütün insanlar hepimiz kandırıldık. Çok net söylüyorum yani hepimiz kandırıldık"
Emekli polis müdürlerinden teğmenlere destek: "Mustafa Kemal'in askerleriyiz"
İşçi ve emeklilerden meydanda hükümete tepki! "İnsanca bir yaşam istiyoruz"
Cemal Enginyurt'tan çok sert tepki! "Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyen Teğmenleri ihraç etmeye kalkmak ihanettir. Gün gelecek bu ihanetin bedelini ödeyeceksiniz"
Atatürk’e ‘cellat’ diyen yazara AKP’li belediyeden davet
Şahan Gökbakar teğmenlerin ihraç kararına kayıtsız kalamadı: Takkeli, cübbeli amirali paylaşıp isyan etti
"Apo ile kahvaltı" iddiası şehit ailelerini isyan ettirdi: "Gelsin bakalım, ben ona zıkkım veririm!"
Teğmenleri FETÖ'cülükle suçlayan Varank'a tepkiler dinmiyor: Emekli Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok açtı ağzını yumdu gözünü!
Narin Güran cinayetinde yeni görüntü ortaya çıktı: "Nevzat'ı cezaevinde hallederler"
AKP'li Nihat Zeybekçi'den ipe sapa gelmez sözler: "Atatürk yaşasaydı AKP’li olurdu"
Devlet Cengiz’i, halk ormanı koruyor
Güldür Güldür Show’dan, para karşılığı Türk vatandaşlığı verilmesini eleştiren ders niteliğinde skeç: "Bu vatan bir günde kurulmadı"
Demokrat Parti Kurultayı'nda kavga! Adaylığı kabul edilmeyen İlay Aksoy: "Bugün bu partide darbe yapıldı, sizin AKP'den hiçbir farkınız yok"