Geçtiğimiz günlerde CHP'ye geçen İstanbul milletvekili Cemal Enginyurt, sert muhalefetinde hızını artırdı. İstanbul ve Ankara'da 103 kişinin vefat etmesine neden olan sahte alkol sorununa isyan eden Enginyurt, kalıcı çözüm için iktidara yüklendi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cemal Enginyurt, iktidara "Kim durduracak bu cinayetleri?" diye sordu.
Sahte içki kâbusunun büyüdüğünü ifade eden Enginyurt, sorunun çözüm yerinin iktidar olduğuna işaret etti.
Sahte alkol tüketiminin nedenleri tartışılırken ekonomik boyutu öne çıkmış gözler vergi yüküne çevrilmişti. Vergilerin tüketimi engellemekte çözüm olmayacağını savunan Enginyurt şunları söyledi:
"Sahte içki kâbusu büyüyor: İstanbul ve Ankara'da 103 kişi vefat etmiş. Kim durduracak bu cinayetleri? Sahte rakı içmesinler demekle olmuyor. İktidar çözüm üretme yeri. Hergün zam vergi artırmak çözüm değil. Durdurun bu ölümleri."

KFC ve Pizza HUT markalarının Türkiye’den çekilmesi üzerine işsiz kalan vatandaşları da hatırlatan Cemal Enginyurt, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı hedefine aldı.
“Belediyeleri silkeleyene kadar, işçilerin haklarını koruyun” diyen Enginyurt şu paylaşımı yaptı:
"KFC ve Pizza HUT işçilerinin hakkını yiyenleri şiddetle kınıyorum. 6 bin işçiyi kışın ortasında işsiz bırakanlara yazıklar olsun. Çalışma Bakanı Vedat efendi! Belediyeleri silkeleyene kadar, işçilerin haklarını koruyun."

Düğün giderleri uçtu! Ortaya çıkan miktar dudak uçuklatıyor29 izlenme
Duruşma salonundan sonra Silivri'ye 1 milyar liralık hastane!26 izlenme
Erdoğan 30 yıl elektrik alım garantisi vermişti: Dünyanın en büyüğü Türkiye'ye geliyor26 izlenme
Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntüleri ortaya çıktı!4701 izlenme
Ünlülerin gizli parti yalısı36 izlenme
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli serbest bırakıldı20 izlenme
Kılıçdaroğlu cephesi Hüseyin Can Güner'i hedef aldı18 izlenme
Akılalmaz olay! Yanlış partiye oy verince parmağını kesti!113 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul'a dev proje!
Bölünmüş yolda hız limitlerinin çok kısa mesafelerde sürekli değiştiğini ve kapalı olan yaya geçitlerini göstererek isyan etti: "Daha ben 70'e ulaşırken bir 50 tabelası daha!"
79 barodan iktidara çağrı! "Teklifinizi geri çekin müzakereye hazırız"
Markete savaş bombası düştü