16 yıl boyunca CHP çatısı altında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Özlem Çerçioğlu, ağustos ayında aldığı sürpriz karar ile CHP'den istifa ederek AKP'ye katıldı.
Siyasette deprem etkisi yaratan transferin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çerçioğlu'nun birçok farklı dava ile tehdit edildiğini belirterek, ayrıca bu transfer sürecinde eşinin mali darboğazda durumda olduğu öne sürülen şirketinin de etkili rol oynadığını iddia etti.
Özel, söz konusu transferin ardından "Batmak üzere olan o jant firmasını da takip edeceğiz, bakalım bundan sonra ne oluyor o firmaya" ifadeleri ile Özlem Çerçioğlu'nun eşi Ercan Çerçioğlu'na ait 'Jantsa' adlı şirkete dikkat çekerken, 2025 yılın üçüncü çeyrek sonuçlarını yayınlayan Jantsa, zor günler geçirmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla ilk 9 ayda satışları yüzde 23 düşüş yaşayan şirket, brüt karında yüzde 46, net kar tutarında ise yüzde 71 düşüş yaşadı.

Geçen yılın ilk 9 ayında 89,4 milyon TL olan net kar, bu yılın ilk 9 ayında 36,2 milyon TL zarara dönüşürken, Çerçioğlu'nun AKP'ye katılmasıyla birlikte hisselerinde kısa süreli yükseliş yaşanan şirket, son günlerde borsada da beklenen performansı gösteremiyor.
Sözcü
Financial Times: "Kur korumalı mevduat benzeri tedbirler çökecek"32 izlenme
AKP'li Gündoğmuş Belediye Başkanı'ndan skandal sözler! "TOKİ ev yapacak, evi eski olanlar 'keşke bizim de evimiz yansaydı' diyecekler"60 izlenme
16 Nisan Referandumu iptal mi edilecek? Bomba iddialar!74 izlenme
Bu da oldu! İddiaların ardından Tarım Bakanı patatesi sildi!109 izlenme
CHP PM üyesi Pınar Uzun AKP'nin Büyükçekmece'de yaptığı seçim hilelerini belgeleriyle anlatıyor !1831 izlenme
Özgür Özel: "Tüm sistemi çalmışlar. Devletin dijital altyapısına sızmışlar. Sahte diplomalar düzenlemişler. Ya, insanda birazcık utanma olur. 9 aydır bu ülkede bu skandalı örtüyorlar"23 izlenme
İmamoğlu’ndan sokak canlıları talimatı: “Eylül’de çalıştay, Ekim’de manifesto”82 izlenme
Türk yetkililer Amerikan medyasına konuştu: EYT'de yeni formül ortaya çıktı124 izlenme
Kanal İstanbul yolundaki ormanlara geçmiş olsun
Eylem Tok'un oğlunun arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı: "Sahibine vereceğim" diyerek telefonu güvenlik görevlisinden almış
Sedat Peker'in büyük oğlu ortaya çıktı
Ünlü bankalardan Türkiye için korkutan analiz: "Faiz indirimi enflasyonu vuracak"