16 yıl boyunca CHP çatısı altında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Özlem Çerçioğlu, ağustos ayında aldığı sürpriz karar ile CHP'den istifa ederek AKP'ye katıldı.
Siyasette deprem etkisi yaratan transferin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çerçioğlu'nun birçok farklı dava ile tehdit edildiğini belirterek, ayrıca bu transfer sürecinde eşinin mali darboğazda durumda olduğu öne sürülen şirketinin de etkili rol oynadığını iddia etti.
Özel, söz konusu transferin ardından "Batmak üzere olan o jant firmasını da takip edeceğiz, bakalım bundan sonra ne oluyor o firmaya" ifadeleri ile Özlem Çerçioğlu'nun eşi Ercan Çerçioğlu'na ait 'Jantsa' adlı şirkete dikkat çekerken, 2025 yılın üçüncü çeyrek sonuçlarını yayınlayan Jantsa, zor günler geçirmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla ilk 9 ayda satışları yüzde 23 düşüş yaşayan şirket, brüt karında yüzde 46, net kar tutarında ise yüzde 71 düşüş yaşadı.

Geçen yılın ilk 9 ayında 89,4 milyon TL olan net kar, bu yılın ilk 9 ayında 36,2 milyon TL zarara dönüşürken, Çerçioğlu'nun AKP'ye katılmasıyla birlikte hisselerinde kısa süreli yükseliş yaşanan şirket, son günlerde borsada da beklenen performansı gösteremiyor.
Sözcü
Alaattin Köseler'in tutuklanmasına CHP'den tepki! 'Düşman hukuku'11 izlenme
Mahkeme otoyolu köylülere verdi!111 izlenme
Özgür Özel 'nadir toprak elementleri ABD'ye verilecek' demişti: CHP'li Deniz Yavuzyılmaz Sayıştay Raporlarını ortaya çıkardı!14 izlenme
Doktorlar yıkılan hastanelere atandı46 izlenme
15 yaşındaki çocuk Tapu Müdürlüğü'nün tuvaletinde doğum yaptı26 izlenme
İzmir Vakfı’nın kurban yardımı başvurusuna Valilik'ten ret26 izlenme
AVM'nin yılbaşı süslemesi tepki çekmişti: Bakın nasıl çözüldü37 izlenme
'Peşkeş yasası' meclisten geçti! İBB'ye ait 100'den fazla taşınmaz tehlikede: Kıyılar ve iskeleler özelleştirilecek12 izlenme