CHP Kadın Kolları Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, oğlu gözaltına alınan muhtarın gözaltına alınmasına müsaade etmedi: "Hiçbir suçu yok, vermeyeceğim"

34 izlenme 01 Mayıs 2025
Reklamlar

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, İstanbul Koşuyolu Mahallesi Muhtarı Eylem Bilir’in, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmasına izin vermedi. Bilir’e sımsıkı sarılan Kaya, “Hiçbir suçu yok. 17 yaşındaki çocuğunun peşine gelen bu kadını gözaltına almak istiyorlar" ifadelerini kullandı.


Koşuyolu Mahallesi Muhtarı Eylem Bilir, 17 yaşındaki çocuğunu, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında eylemden almak isterken polis ekipleri tarafından gözaltına alınmak istendi. CHP Kadın Kolları Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya ise, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Mecidiyeköy’deki yürüyüşe katıldı.

whatsapp-image-2025-05-01-at-14-35-40.jpeg

SIKICA SARILDI, “VERMEYECEĞİM” DEDİ!

Kaya, Eylem Bilir'in gözaltına alınmak istenmesine tepki gösterdi ve "Koşuyolu Muhtarı'nı vermeyeceğim. Burada benimle kalacak. O kalabildiği kadar, dayanabildiği kadar kalacak. Hiçbir suçu yok. 17 yaşındaki çocuğunun peşine gelen bu kadını gözaltına almak istiyorlar" sözlerini sarf etti. Yaşananlara, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu ve Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal da tepki gösterdi.

whatsapp-image-2025-05-01-at-14-36-05.jpeg

whatsapp-image-2025-05-01-at-14-36-25.jpeg

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gıda kuyruklarına yenileri ekleniyor! Soğuk havada metrelerce yağ ve pirinç kuyruğu! AKP'de 'Erdoğan'a oy vermeyecekler' endişesi var Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na açık açık sordular: Menzilci misiniz? Bir AKP’li daha isyan etti: “Bugüne kadar verdiğiniz doğalgaz, petrol müjdeleri vatandaşa zam olarak döndü. İnsanlara ne diyeceğimizi bilemiyoruz.”