CHP’li belediye başkan adayı fahiş su faturalarından sergi yaptı!

33 izlenme 12 Mart 2024
Reklamlar

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Fahiş Su Faturaları Sergisi” açtı.



Türkiye 20 gün sonra yerel seçim için sandık başına gitmeye hazırlanırken adayların seçim çalışmalarında ön plana çıkardığı konulardan biri de hayat pahalılığı.

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Osmanoğlu da, fahiş su faturalarını toplayarak bir “resim sergisi açılışı” yaptı.

Burada konuşan Bülent Nuri Osmanoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Gerçekten bugün ironik bir sergi açılışına sizleri davet ettik. Fahiş su faturalarını Denizli halkına reva gören sanatçımız da sayın Belediye Başkanımız Osman Zolan. Eserimizin adı da Fahiş Su Faturaları Sergisi. 1 Nisan Sabahı yeni bir Denizli’de buluşup bu su faturalarının yüzde 50’sinin indirilmiş haliye bu sergimizi açacağız diyorum. Hepimize hayırlı olsun diyorum. Umarım böyle bir sergi açmak zorunda bir daha kalmayız.”

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta bayılma numarasıyla çevredeki vatandaşlara duygu sömürüsü yaparak para toplamaya çalışan simitçi ifşa oldu! Üniversitenin 2023'teki İmamoğlu paylaşımı ortaya çıktı Taksim'de Filistin yürüyüşü için toplanan sol gruplardan açıklama: "İşçi sınıfının, emekçilerin, Filistin halkının haklı ve meşru mücadelesine sahip çıkmaya devam edeceğiz" Sedat Peker, Ankara'ya ve Süleyman Soylu'ya seslendi!