Uşak'ta Eşme Belediyesi'ne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Belediye Başkanı Yılmaz Tozan ile eşinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındığı belirtildi.
Eşme Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, eşi Burcu Tozan ve 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda Başkan Tozan ve eşi Burcu Tozan ile 3 şüpheli gözaltına alındı.
Polis ekiplerince Eşme Belediyesinde yapılan aramada bazı dijital materyallere el konulduğu öğrenildi. Hakkında yakalama kararı bulunan 1 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.
Yasaklar bir işe yaradı: Bu kafa ve yasaklarla bir yere varamazsınız!51 izlenme
Sahte diplomadan sonra Hamza Yerlikaya için maaş hamlesi! HKP avukatları, Yerlikaya hakkında TBMM'ne başvurdu!91 izlenme
Devlet hastanesi müdürü morgu sattı!750 izlenme
ORC Araştırma'dan 30 büyükşehirde çarpıcı seçim anketi! 16 ilde birinci çıkan parti...55 izlenme
Gazeteciler Sayıştay raporundaki usulsüzlükleri sordu, AKP’li başkan çıldırdı!512 izlenme
Merih Demiral maça damga vurdu! ‘Ne mutlu Türküm diyene!'204 izlenme
Mutlak butlan Merkez Bankası rezervlerini yaktı! Kararın açıklandığı gün 3 milyar dolar gitti11 izlenme
Ünlü Türk burger markası iflasın eşiğinde16 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan Erdoğan’a flaş ‘FETÖ taktiği’ yanıtı!
Zamları protesto etmek yasak mı? Eskişehir'de binlerce yurttaşın katıldığı zam protestosuna polis müdahale etti!
Arşiv unutmaz ! Erdoğan'dan bir 180 derecelik dönüş daha !
Kılıçdaroğlu’na linç davasında yine adalet çıkmadı! İstinafa taşınacak