CHP’li Ali Mahir Başarır, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askıda ekmek tartışmalarına ilişkin soruya verdiği yanıtı hatırlattı. Erdoğan, “Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye’de var mı? İnanıyor musunuz buna? Bugün Türkiye her şeyiyle, asgari ücretiyle birçok ülkeyi geride bırakmıştır” yanıtını vermişti.
Başarır, paylaşımında Erdoğan’ın bu sözlerinin ardından çöpten yiyecek toplayan yurttaşların görüntülerine yer verdi. Başarır paylaşımına “Türkiye gerçeğinde açlık var! Ülkeyi uçuşa geçirdiğini söyleyen iktidarın, vatandaşa armağanıdır bu acı tablo! Hiç kimsenin şüphesi olmasın; Bu düzen mutlaka değişecek! Hep birlikte başaracağız!” notunu düştü.
Ahmet Zeki Üçok Hulusi Akar'ı yerin dibine soktu
Akit yazarı böyle buyurdu: ''Bebeğinize muhallebi yapmıyor, özel mama veriyorsanız fakirlikten bahsetmeyin''
Restoran ve kafelerin kapanış saatleri değişiyor!
Ünlü ekonomistin Diyanet yorumu olay oldu: “O parayı şeytana versen, salavat getirir tövbe eder ya”
Vatandaştan kredi kartından katkı payı alınması tepki: "Bu, hükümetin çöküşüdür. Ne oldu daha önce topladıkları paralara?"
METRO'nun reklamı içinde 'Hayır' geçiyor diye sansürlendi ! İşte reklamın ilk ve son hali
AKP'li eski vekil deprem bölgesine yardım götüren İmamoğlu'na saldırdı! 'Defol İngiliz uşağı'
Doğru Parti lideri Rifat Serdaroğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti
Saray’daki iftara katılanlar 'görevli izinli' sayıldı, giderler MEB bütçesinden karşılandı!
İsmet Yılmaz yeni TEOG sistemini anlatıyor 'Sağlık sisteminden memnuniyet %73, yol yaptık, köprü yaptık !'