YOL TV’nin İstanbul Sultanbeyli’de yaptığı röportajda, daha önce 3 kez AKP’ye oy verdiğini söyleyen bir yurttaş isyan etti. “Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz” sorusu üzerine, “Oyumu tabii ki CHP’ye veriririm” diyen yurttaş şöyle konuştu:
Cumhurbaşkanımıza saygı duyuyorum ama duymasam da olur. Memleketin hâli ortada. Herkes aç, sefil perişan gidiyor çünkü. ‘Allah Allah’ diyerek soyuyorlar. Maskemi de açayım yüzümü görsünler, ceza vereceklerse versinler, korkudan kimse konuşamıyor Artık yetti buraya kadar. Geçinebiliyorsa kendisi geçinsin beyefendi” diyen vatandaş, “Yüzümü de açayım görsün. Korkudan kimse konuşamıyor. Gittikçe insanları fakirleştirdiler. İşçiyi, esnafı vatandaşı memnun etsin. Hep yandaşlarına vermesin. Damat çıksın da bir manavdaki fiyatlara baksın. Görsün bakalım. Sonra ‘ekonomi yükseliyor’ diyorlar. Külahıma anlatsınlar.”
Özel’in çelengine saldıran kişi AKP’nin milletvekili aday adayı çıktı
Atatürk, borç almadan Türkiye’yi 2 kat büyüttü
CHP'li Aykut Erdoğdu’nun tutukluluğuna itiraz: "Ceza alsa bile cezaevinde kalacağı süre yok"
Yıldırım Demirören TFF’sine bir suçlama daha!
İdlib saldırısı ile ilgili bomba iddia! 'Türk askerlerini Rus uçağı vurdu'
"Dolar yakmakla, telefon kırmakla olmaz, bu inşaatı durdurun!"
İtirafçının karısı konuştu! Cesedin bulunduğu gün olacakları söylemiş
Şüphe doğuran büyük ikramiye çekilişinde ‘İstanbul’ bileti satılmamış
Son anketteki kara haber AKP'de tez duyuldu!
CHP’li Murat Emir, 'Kızıl Saçlı Savcı' iddialarının arka planını açıkladı: "Hamile savcının evine sabah 5'te polisle gittiler"