YOL TV’nin İstanbul Sultanbeyli’de yaptığı röportajda, daha önce 3 kez AKP’ye oy verdiğini söyleyen bir yurttaş isyan etti. “Yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz” sorusu üzerine, “Oyumu tabii ki CHP’ye veriririm” diyen yurttaş şöyle konuştu:
Cumhurbaşkanımıza saygı duyuyorum ama duymasam da olur. Memleketin hâli ortada. Herkes aç, sefil perişan gidiyor çünkü. ‘Allah Allah’ diyerek soyuyorlar. Maskemi de açayım yüzümü görsünler, ceza vereceklerse versinler, korkudan kimse konuşamıyor Artık yetti buraya kadar. Geçinebiliyorsa kendisi geçinsin beyefendi” diyen vatandaş, “Yüzümü de açayım görsün. Korkudan kimse konuşamıyor. Gittikçe insanları fakirleştirdiler. İşçiyi, esnafı vatandaşı memnun etsin. Hep yandaşlarına vermesin. Damat çıksın da bir manavdaki fiyatlara baksın. Görsün bakalım. Sonra ‘ekonomi yükseliyor’ diyorlar. Külahıma anlatsınlar.”
AKP’li başkan 80 günde 130 işçi çıkardı! Gerekçe olarak bakın ne dedi!
İspark'ın zararını Sayıştay buldu! İşte şoke eden zarar kalemleri...
Yılbaşı akşamı evde iki tek atmanın bilançosu: Gel de içme!
Bakanlık doğruladı! Soylu'nun SBK'nın uçağına bindiği görüntüler ortaya çıktı!
Rojin'in babası Diyarbakır Adliyesi önünde isyan etti: "23 gündür otopsi raporu çıkmadı"
Sinan Ateş cinayetinde yargılananlar 19 ay sonra senaryoyu değiştirdi!
Bakanlığın sokağa çıkma yasağı kararı sonrası ortalık karıştı ! İstanbul'da kuyruk kavgası kameralara yansıdı !
Emin Çapa 128 milyar dolar faciasını tane tane anlatıyor ve soruyor '128 Milyar doları kime nasıl sattınız?'
AYM reddetti, CHP kurultayı davası asliye cezada görülmeye devam edecek
CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler'e belgelerle yanıt verdi! "Şimdi kim yalan söylüyor?"
Aldığınız markaları kontrol edin: Bakanlık bu kez hileli süt, peynir, tereyağ ve yoğurt firmalarını açıkladı
CHP'li vekil 'kayıp atları' sordu: "Çalındı demek istiyorum ama..."
Emeklinin gözü Meclis'te: En erken Şubat'ta yasalaşacak, maaş farkı hesaba yatacak
Bakan Koca açıkladı: 7.667 yeni vaka tespit edilirken, 50 kişi hayatını kaybetti, 4.152 kişi de sağlığına kavuştu!