Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Malatya'da da büyük yıkıma ve çok sayıda can kayıplarına neden oldu.
Yeşilyurt ilçesinde depremin ardından yıkılan bir siteye ilişkin çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Bir internet sitesine 28 Ocak tarihinde verilen satılık ilanında, binadaki 4+1 olarak belirtilen bir daireye 2 milyon 850 bin lira fiyat biçildiği görüldü. İlanın açıklamasındaki "Bina, son deprem yönetmeliğine uygun olup 35/40 beton kullanılmış olup tüm malzemeler 1. sınıf kalite ve işçilik ile tamamlanmıştır" ifadeleri ise dikkat çekti.
KRT
'Günlük 750 Bin TL harcıyorum' diyen Dilan Polat'ın 6 yıl önceki kazancı ortaya çıktı
Sokak röportajında 'Telefonunu çıkart' deyince ağzına telefon sokulan AKP'liden inanılmaz u dönüşü! 'Telefon teknolojinin getirdiği bir şey, telefona kimse birşey diyemez'
Gizli görüntüler gündemi sarsıyor! Ünlü isimleri panikte
Erdoğan'a hakaretten hakim karşısına çıkan HKP lideri Efe: 'Sürtüğün de, çürüğün de kallavisi sensin'
Bakan Koca: Şu ana kadar Corona virüsü tespit edilmedi