Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Malatya'da da büyük yıkıma ve çok sayıda can kayıplarına neden oldu.
Yeşilyurt ilçesinde depremin ardından yıkılan bir siteye ilişkin çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Bir internet sitesine 28 Ocak tarihinde verilen satılık ilanında, binadaki 4+1 olarak belirtilen bir daireye 2 milyon 850 bin lira fiyat biçildiği görüldü. İlanın açıklamasındaki "Bina, son deprem yönetmeliğine uygun olup 35/40 beton kullanılmış olup tüm malzemeler 1. sınıf kalite ve işçilik ile tamamlanmıştır" ifadeleri ise dikkat çekti.
KRT
Mehmet Şimşek: "Türkiye'de ciddi bir enflasyon ve hayat pahalılığı sorunu var"
İBB'nin kreş projesine AKP Grubu'ndan engel!
Ekrem İmamoğlu'ndan bayram mesajı: "Adaletin tesis edildiği, herkesin huzur ve güven içinde yaşabildiği günler mutlaka gelecek"
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'dan Bakan Uraloğlu'nu köşeye sıkıştıracak yeni Libya uçağı sorusu! "Libya uçağını İsrail mi düşürdü?"
CHP'li Emir: "VIP listeler hazırlandı, torpilli kişilerde aşılama başladı"
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu en acı raporu açıkladı: Temmuz ayında 36 kadın cinayeti işlendi
İBB Meclis üyesi Ali Kıdık: İstanbul Havalimanı'nın üçüncü pisti şartnameye uygun yapılmadı
AKP'nin kalesinde CHP sürprizi!
Fen eğitimine 25 milyon TL, imam hatibe 465 milyon TL ödenek ayırıldı!