AFAD, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Sarsıntı; İstanbul, İzmir, Bursa, Aydın ve diğer çevre illerden de hissedildi.
AFAD'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası bölgedeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerektiği belirtilerek, "Riskli binaların çevresinde bulunmayın. İletişiminizi kısa mesaj servisi (SMS) ve internet tabanlı mesajlaşma yazılımları üzerinden sürdürün. Resmi birimlerin uyarılarını takip edin." ifadelerine yer verildi.
Deprem sonrası çekilen görüntüler ise depremin etkisini gözler önüne serdi. Bir zücaciyede kayda alınan görüntülerde rafların devrildiği görüldü. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Sözcü
Sedat Peker'in iddiaları sonrası bakanlık koridorlarında Süleyman Soylu'yu zora sokacak fısıltılar!
Kur'an kursunda çocuğu döverken görüntüleri çıkan şahıs tutuklandı!
Son ankette çarpıcı sonuç: Çöküş başladı!
Asgari ücrete 300 lira zam yapılırken Erdoğan ve vekiller ne kadar zam alacak?
İhracatta büyük düşüş! Savaş Türkiye ekonomisini de vurdu
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez konuştu: "Bizim talihsizliğimiz…"
Devletin sosyal yardım parasını bakın nasıl kullanıyorlar!
Skandal iddia: İstanbul'da makam odasında vatandaşa dayak! Rıza Uçan Açığa Alındı
Nisan anketinde Saray İttifakı'na büyük şok! AKP yüzde 35'in altına düştü, MHP ise...
Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş'ten Devlet Bahçeli'ye sert sözler: "Devlet Bahçeli’ye hakkımı helal etmiyorum. Saygı da duymuyorum, Sayın da demiyorum"