AKP’li eski Milletvekili Necdet Ünüvar’ın kızı Münevver Şeyma Solmazgül, Meclis Destek Hizmetleri Başkanlığı’nda Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Solmazgül’ün bu göreve atanabilmesi için Başkan Yardımcısı Arif Erdal’ın görevden alındığı ve yaklaşık 100 bin lira maaş aldığı ortaya çıktı. 2023 Genel Seçimlerinde AKP ile ittifak ortaklığı yapan BBP’nin Genel Başkanı Mustafa Destici’nin kızı Özgün Hilal Destici’de TBMM Strateji Geliştirme Başkanlığı’nda ‘programcı’ kadrosunda işe başladı.
Ülkede gençlerin işsizlik nedeniyle her geçen umutları tükenirken AKP’lilerin ve yandaşlarının yakınlarına tanının bu ayrıcalık tepki çekti. Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube’daki yayınında Solmazgül ve Desticiye seslendi.
Gençlerin işsiz olduğunu belirten Altaylı, “Bu arsızlıktır. Bu hayasızlıktır. Milletin çocukları şahane eğitimlerine okudukları onlarca okula ailelerinin onlara yaptığı yatırımlara rağmen işsizlikten sürüm sürüm sürünürken, 15 20 bin lira maaşla, asgari ücretle bir yerde iş bulmaya çalışırken, atanamayan milyonlarca öğretmen veya kamu çalışanı adayı varken, ülkede işsizlik yüzde 20’lere genç işsizlik ise yüzde 30’lara yaklaşmışken, sen çocuklarını Melis’te 100 bin lira maaşla sokuyorsan senin milletvekilliğine tüküreyim” dedi.
Kaynak: TELE1
‘Geçinemiyoruz’ diyen sektör çalışanları 6 ilde sokağa çıktı "Hesabı biz ödemeyeceğiz!"
#izmirdepreminde Rıza Bey Apartmanı'nın yıkılma anına ait görüntüler ortaya çıktı!
YHT'de Cumhuriyet, Sözcü, BirGün okumak yasak!
1. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü: THK uçaklarını yapabiliriz, yangın uçağı filosunu oluştururuz!
Kasımpaşalı hemşerisi Erdoğan'a isyan etti! 'Sarayda oturduğu için neyin ne olduğunu fazla bilmiyor!'
Kızılay'ın skandalını gündeme getiren gazeteci ölümle tehdit edildi!
Ümit Özdağ tutuklamaya sevk edildi
Tanzim satışlar nedeniyle zararına satışlar başladı: İflaslar kapıda…
Emekli polis 'kâğıtları bugün ben toplayacağım'diyerek kâğıt toplayıcısını pompalı tüfekle vurdu!
CHP'li vekil Aşkın Genç: “İktidar ikinci afeti borçla yaşattı”
Bakan Tunç açıkladı: Ferdi Zeyrek'in ölümüne ilişkin soruşturmada son durum ne?
TCDD Müdür Yardımcısı'ndan İsmet İnönü'ye skandal sözler!
Hazine ve Maliye Bakanı Nabati: Son 2 yılda 393 milyar lira vergi gelirinden vazgeçtik
İfadesi ortaya çıktı: Narin Güran'ın amcası tutuklandı!