Ekonomik kriz gittikçe derinleşiyor. Market fiyatlarından pazar fiyatlarına kadar her ürün zam üstüne zam geldi. Zamlar karşısında beli bükülen vatandaş her gün ucuz ekmek, et kuyruğuna giriyor. AKP iktidarı ise ekonominin iyiye gittiğini iddia ediyor.
Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kütahya’da '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı miting düzenledi.
Mitingde bedava ayran dağıtıldı. 1 litre ayranın fiyatı 40 TL olunca çaresiz vatandaş da bedava dağıtılan ayranları toplayıp çantalarına doldurdu.

O görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntüler, vatandaşların ne kadar ekonomik olarak ne kadar çaresiz ve zor durumda olduğunu kanıtlıyor.
"YETER ABLA, YETER..."
Görevlinin "Abla yeter abla..." sözleri dikkatlerden kaçmadı..
ERDOĞAN’IN İZMİR MİTİNGİNDE DE BENZER GÖRÜNTÜLER
Öte yandan Erdoğan’ın İzmir mitinginde de vatandaşların çöplerin arasından su, meyve suyu, kolonya gibi ürünleri topladığı görüldü.
Oysa Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz "Şu anda CHP'nin sözcüsü olan zat, ortağı olan bir ara Hazine'nin başında olan zat, kapalı kapılarda IMF ile pazarlık yaptılar. IMF'den destek almadan bu işi yürütemezmişiz. Niye? Ekonomide sıkıntı varmış, yoo. Biz gayet yolumuza devam ediyoruz." demişti.

Yeniçağ
Sedat Peker Erdoğan'a çok yakın bir ismin eskiden yaptıklarını anlattı: Zehir zemberek iddialar!
Yeni ankette 'Z Kuşağı' bakın ne diyor?
Erdoğan'ın koruma ordusunun faturası dudak uçuklattı: Bir yılda ikiye katlandı!
Atatürk'e 'Ermeni' dedi, vatandaştan bir güzel dayağı yedi!
Bütçede büyük açık!
Resmen kepazelik ! İSPARK çalışanlarından Binali Yıldırım ‘tekmili !’
CHP'nin 'ön seçim'inde İmamoğlu'na 15 milyon oy çıktı
ABD donanma pilotu Steve Scheibner'dan 'sabotaj' iddiası: "Hayatımda böyle bir şey görmedim. Ne kadar yaşlı olursa olsun, bir C-130 havada bu şekilde parçalanmaz!"
Vatandaşlara kazık milletvekiline kayak! Millet geçim derdindeyken vekillere ‘İndirimli kış tatili paketi’
Aykut Erdoğdu cezaevini anlattı: "Tuvaleti taşan bir lağımın içinde kaldım"