Gazete Magazin'de yer alan habere göre, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı Salı günü gözaltına alınanj Engin Polat, Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun aralarında bulunduğu 18 kişi emniyetteki işlemlerin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.
Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun adliye koridorlarında kavga ettiği ileri sürüldü.
ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Doğu'nun adliye koridorunda kardeşi Dilan Polat'a "Senin görgüsüz ve aşırı hareketlerinden dolayı buradayız" diyerek bağırdığı iddia edildi.
Bu sırada Doğu’nun Polat’ın üzerine yürüdüğü öne sürüldü.

SILA DOĞU KELEPÇEYİ ÇIKARDI
Öte yandan Sıla Doğu'nun polis otobüsüne bindikten sonra kolundaki kelepçeyi tek çırpıda çıkarması dikkatlerden kaçmadı. Doğu'nun o anları ise saniye saniye görüntülendi.
NELER OLDU?
Güzellik merkezi ve bakım ürünleri firmaları sahibi Dilan Polat ve Engin Polat, bir süredir yaşadıkları lüks hayatla Türkiye’nin gündemindeydi. MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurumu) ve vergi müfettişlerinin hazırladığı rapor, şaşalı yaşamın perde arkasını ortaya çıkardı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, iddialar üzerine Polat çiftiyle ilgili soruşturma başlattı. “Resmi belgede sahtecilik” ve “Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerini aklama” suçları kapsamında başlatılan soruşturmada Polat çiftinin mal varlıklarına el konuldu.
Polis ve müfettişlerin incelmelerinde, şirket merkezlerindeki mali defterler, dijital kayıt cihazları ve çiftin telefonlarına savcılık kararıyla el konuldu.
GÖZALTI KARARI
İncelemeler devam ederken, Dilan, Engin Polat ve 12 kişi için gece gözaltı kararı çıkarıldı. Kararın MASAK ön inceleme raporunda yer alan “Tasfiye halinde 3 şirketten aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu, bahse konu paranın yine aile bireylerine ait şirketler arasında transfer edildiği ve son aşamada Engin Polat’ın sahibi olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplanarak gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığı tespit edilmiştir.” tespiti üzerine çıkarıldığı öne sürüldü.
Gözaltı sayısı 18’e çıktı. 18 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.
Yeniçağ
MHP Gnl. Bşk. Yrd. Yaşar Yıldırım 'CHP'nin demokrasiye geçeceğiz, tek adam rejimini yıkacağız diyen bir genel başkanı var, buna müsaade etmememiz gerekir !'167 izlenme
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a 5 kuruşluk dava!74 izlenme
Erdoğan’ın açıklamasını bekleyen emeklilere hayal kırıklığı51 izlenme
Türk gazetecilerin tehlikeli anları: İsrail'in Sderot kentinde Türk gazetecilerin çekim yaptığı bölgenin yakınlarına havan topu atıldı47 izlenme
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert sözler! "Saray kayyumu bu vahim ifadeleri derhal oku"30 izlenme
Suudi Arabistan'da son 24 saatte koronavirüs tespit edilen 119 kişiden 72'si Türk vatandaşı!116 izlenme
Yerebatan Sarnıcı İBB'den alındı35 izlenme
Milletin parasını böyle yemişler!121 izlenme
Özgür Özel, Ferdi Zeyrek’in tedavi gördüğü hastanenin önünde açıklama yaptı: "Şu anda kalbi oldukça iyi bir şekilde atıyor bir destek olmadan çalışıyor"
Son anket geldi: Saray'da yazı kışa çevirecek sonuçlar!
Ahbap'a çadır satmasıyla büyük tepki çeken Kızılay'ın, 35 tırlık çadırı depoda beklettiği ortaya çıktı!
AKP’li meclis üyesi 'çocuğa cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklandı!