Selçuklu ilçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi'nde 3 katlı bina çöktü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen AFAD ve itfaiye ekipleri 2 kişiyi sağ kurtarırken, Konya Valisi İbrahim Akın, enkaz altında aynı aileden 5 kişinin kaldığını değerlendirdiklerini açıkladı.
Akın, "Tüm gayretimiz yapının altında olduğu ifade edilen kişilerin kurtarılmasına yönelik. İçerden çıkan 2 arkadaşımızdan aldığımız bilgiler, içerde kendi ailelerinden 5 kişinin olduğu yönünde" diye konuştu.

Türkiye'nin dikkat kesildiği olayla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Konya'nın yerel haber sitlelerinin aktardığına göre alt katta bulunan balıkçının daha geniş alan açmak için kolonu kestiği iddia edildi.
Selçuklu ilçesindeki 3 katlı binanın çöküşüne ilişkin incelemelerin, uzman bilirkişi heyeti ve savcıların katılımıyla titizlikle sürdüğü öğrenildi. İncelemelerde olayın teknik ve hukuki boyutları kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Çökmenin sebebine ilişkin net bulgular elde edildiğinde kamuoyuna detaylı bilgi verileceği açıklandı.
Yetkililer, soruşturmanın en küçük ayrıntısına kadar inceleneceğini ve sürecin tamamen şeffaf bir şekilde yürütüleceğini belirtti.
Almanya’dan herkese 60 bin TL enflasyon tazminatı48 izlenme
CHP’den iktidara tarım tepkisi "Tarım politikasının amacı, yabancı çiftçileri zengin etmek!"80 izlenme
Bar, pavyon ve gazinolarda boy gösteren Tebliğciler bu kez markette ortaya çıktı: Erkeklere "hıyarı" göstererek "hayırlı" olmalarını tebliğ etti35 izlenme
19 Mart eylemlerinde 120 kişi yasaklama kararı olmadan gözaltına alınmış15 izlenme
Türkiye Enes'e ağlarken, AKP'li Ömer Çelik tarikat yurtlarını eleştirenlere tepki gösterdi!78 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun geri çektiği başvuru Özgür Özel adına tekrar yapıldı18 izlenme
Elazığ’da yüksek doğalgaz faturası şoku! "Bu millete yazık günah!"51 izlenme
'Suriyeliler gitsin' imza kampanyasına Senegalli adam da imza attı45 izlenme