Erasmus için Polonya'ya giden Türk öğrencinin kaldığı devlet yurdu şaşkına çevirdi: "Umarım en kısa zamanda KYK'ler bu şekilde olur"

43 izlenme 04 Ocak 2024
Reklamlar

Erasmus için Polonya'ya giden bir Türk öğrenci 200 Euro ödeyerek kaldığı yurdu sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile tanıttı. Yurdun öğrencilere sunduğu imkanları görenler şaşkına döndü.



Polonya'ya Erasmus programı kapsamında giden bir Türk öğrenci, kaldığı yurdun tanıtımını yaptığı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 200 Euro karşılığında kaldığı yurttan sunduğu hizmetleri anlatan genç kız, her katta çamaşır odaları, temizlik malzemeleri, ütü ve kurutma makineleri bulunduğunu vurguladı.

Ayrıca, her katta bir ortak mutfak olduğunu ve kendi odasında kişisel banyo ve tuvalet bulunduğunu gösterdi. Sosyal medyada kullanıcıları bu yurdu, Türkiye'deki KYK yurtlarıyla kıyasladı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk'ün ‘‘Doğudan batıya açılan pencere’’ dediği tarihi Ankara Palas da Beştepe’nin! Doğukan Çep'in gazetelere servis edilen ifadesinin yalan olduğu ortaya çıktı! Sinan Ateş’in öldürülmesini torbacı cinayetine çevirmek için yalan ifade servis edilmiş Ankara'da Özel Halk Otobüsü krizi yeniden alevlendi 11 ayda 24 bin kepenk indi