Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Meclisi'nde açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan'ın merakla beklenen müjdesi KKTC'ye bir Cumhurbaşkanlığı Sarayı çıktı. Erdoğan, "Muhteşem, görkemli bir parlamento binası olsun. Dünyaya kendisini görkemli şekilde gösterdiği bir külliyeye kavuşalım" dedi.
Erdoğan, "Bilindiği gibi KKTC Cumhurbaşkanlığının ne doğru dürüst bir Cumhurbaşkanlığı binası veya külliyesi var, ne doğru dürüst bir parlamento binası var. Biz bunu KKTC'ye yakıştırmıyoruz. Aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki bina malum İngilizlere ait bir gecekondu. Şimdi Cumhurbaşkanlığının inşallah bu külliyesiyle ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz." ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Erdoğan'ın müjdesine Twitter hesabından şu ifadelerle tepki gösterdi:
Erdoğan'ın "doğalgaz bulduk" deyip yine faturaya zam yapacağını düşünürken KKTC müjdesi beklemediğimiz yerden geldi.
KKTC'ye "Saray ve millet bahçesi" yapılacakmış (!)
Türkiye'yi Saraylara, betona boğdukları yetmedi, sıra KKTC'ye geldi. KKTC halkı rantçılara karşı uyanık olsun!
Prof. Dr. Ahmet Ercan gözaltına alındı
Sağlık Bakanı açıkladı: 37.312 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 4.667.281'e, can kaybı da 38.711’e yükseldi!
Devlet en büyük kiracı oldu: 901 milyon TL!
Türkiye'nin dört bir yanı 'cehennem yeri': Önü alınmayan yangınlarda kan donduran görüntüler geliyor
Durgun piyasayı bir anda döndürecek gelişmeyi açıkladı: "İşin içinde o var"
"Mehdi gelecek" diyen Saray Danışmanı Adnan Tanrıverdi istifa etti
Son anket sonuçları açıklandı: "İki parti sıçrama yaptı, iktidar çok hızlı bir düşüş içine girecek"
Sayıştay raporu: Diyanet, 10 milyar lira tüketti!
Tarkan'dan çok sert deprem tepkisi: "Milletimiz bunu haketmiyor"
Kurdaki düşüş zamları teğet geçti!