CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada tutuklu CHP PM üyesi Eren Erdem'in tutukluluğuna yapılan itirazın reddedildiğini duyurdu.
Yarkadaş, paylaştığı mesajda "İstanbul 36. Ağır Ceza Mahkemesi de arkadaşımız CHP PM Üyesi Eren Erdem'in tutukluluğuna yapılan itirazı reddetti. Eren Erdem de tıpkı Berberoğlu gibi haksız ve adaletsiz bir kararla cezaevinde tutuluyor. Yargı, siyasete değil hukukun gereklerine göre karar vermelidir." ifadelerini kullandı.
Eren Erdem, hakkında açılan Karşı Gazetesi davası nedeniyle savcılığın "kaçma şüphesi" gerekçesiyle gözaltına alınmışi İstanbul 35. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarılmıştı. Erdem, sorgunun ardından tutuklanmıştı.
https://www.birgun.net/haberdetay/erenerdemintutuklulugunayapilanitirazreddedildi224090.html
Milyonlarca EYT'liye kötü haber: AKP'nin EYT'de pirim ve emekli maaşı oyunu ortaya çıktı!38 izlenme
Milli Eğitim Bakanlığı yeni kılavuzunu buldu: Deniz Feneri Derneği ‘iyilik’ öğretecekmiş!72 izlenme
150 yıl önce uçakla Mekke’ye giden Hacı Yakışıklı canlı yayındaki sözleri için ‘Kırptılar’ dedi!61 izlenme
Asgari maaşa 2018 zammı belli olacak ama…761 izlenme
13-14 Bin oyu beğenmeyen Erdoğan'a kapak AKP'lilerden gelsin !1674 izlenme
Mahfi Eğilmez zamları böyle açıkladı: "Yanlış faiz politikasıyla yaratılan facianın halka ödettirilmesidir"24 izlenme
ABD meclisinde Ermeni soykırımı iddialarını kabul ettiler!125 izlenme
Yardım parasına icrayla el koydular!54 izlenme
Türkiye 'Göndereceğiz' deyince sınır kapısında kargaşa çıkaran Suriyelilerden 'Hain Türk Ordusu' sloganı!
Yarın iğneden ipliğe her şeye zam gelecek!
Yine elektrik yine facia! Aydınlatma direğinden elektrik akımına kapıldı
Seçil Erzan isim verdi: Fatih Terim'i zora sokacak sözler!