İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum mitingi esnasında gerçekleştirilen taşlı saldırının ardından Trabzon’da da AKP’li bir grup CHP Milletvekili adaylarına ve İl Örgütü üyelerine saldırdı.
Trabzon Merkez’de bulunan Kahramanmaraş Caddesi’nde açılan standın toplanmasının ardından seçim koordinasyon merkezine yürüyen CHP Trabzon milletvekili adayları, önlerini kesen AKP’lilerin sözlü ve fiziki saldırısına uğradı. CHP’li adayların üzerine yürüyen grup, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganı attı.
POLİS HİÇBİR MÜDAHALEDE BULUNMADI
Saldırıyı gerçekleştiren grup içerisinde AKP İl Başkanı Sezgin Mumcu ve AKP Milletvekili adaylarının da bulunduğunu söyleyen CHP Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Erdi Çakır, saldırı anlarını şöyle anlattı:
“Akşam saatlerinde standlarımızı toplayarak yan tarafta bulunan seçim koordinasyon merkezine geçiyorduk. 20 metre ötede AKP’nin standı vardı. O esnada 10 civarı araçla meydana gelen AKP’liler önümüzü kestiler. Üzerimize doğru gelerek saldırdılar. Küfürler ettiler, omzuma yumruk atıldı. Polis o anda hiçbir müdahalede bulumadı. Arkadaşlarımız olaya müdahil olarak bizi oradan çıkardılar. Emniyet Müdürü ve Vali konuyla ilgili her hangi bir açıklama yapmadı. Bundan sonraki süreçte ‘temkinli olalım, geri duralım’ diye bir düşünce aklımızın ucundan bile geçmiyor. Trabzon’da ve Türkiye’de bir mücadele var. Türkiye’de iktidar olacağımıza inancımız da tamdır.”
SUİÇMEZ: KADIN OLMAMA RAĞMEN ÜSTÜME GELDİLER
Saldırıya uğrayanlardan biri olan CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez ise, "AKParti İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun başını çektiği bir kalabalık "Recep Tayyip Erdoğan" diyerek üzerimize yürüdü. Onlara merhaba demek için elimi uzattım. Ancak kadın olmama rağmen üstüme geldiler" açıklamasında bulundu.
"GELİYOR BAHAR"
Saldırının ardından yapılan basın açıklamasında konuşan Çakır, şu ifadelere yer verdi:
"Trabzon'da bizlerin önünü kesmek isteyenler oldu. Geri durmadık. Durmayız. Yüzlerce değil binlerceniz toplanın gelin. Tohum filizlendi engel olamazsınız GELİYOR BAHAR."
KRT
Göl yatağına yapılan otoyol sular altında kaldı: Arabasını bırakıp Konya-Antalya yolunu sörf yaparak geçti!
Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Konya'da düzenlenen icazet töreninde laik eğitimi hedef aldı!
Cezaevindeki Dilan Polat Kağıthane'ye yeni şube açtı, aile açılışta gövde gösterisi yaptı
Adres şaşmadı! AKP’den aday olamamıştı ama ‘köşelik’ oldu!
Erzurum akraba torpilinde vites artırdı: Yeğene üç maaş!
Kocaeli Belediyesi’nin ihale oyunları
Cami derneklerine aktarılan para dudak uçuklattı: Diyanet para basmaya devam ediyor!
Bebek sahilinde büyük rezillik! Cinsel ilişkiye girdiler herkes izledi, başka biri de anadan üryan güneşlendi!
SGK'nin 'haraç' aldığını biliyor muydunuz?
Taşı toprağı gözden çıkardılar
Para sayma makinesi satışları patladı
Gezi Direnişi'nde hayatını kaybedenleri anmak isteyen bir grup Tarlabaşı'nda ablukaya alındı, gözaltılar var
Hakkında FETÖ soruşturması süren tartışmalı müdür, dokunulmaz çıktı; 4 yılda 3 kez atandı!
Sansür yasasının bir maddesi daha Meclis'ten geçti