Ekonomik kriz, yoksulluk ve sebepli intihar vakaları günden güne artarken AKP’li bürokratların aldığı yüksek maaşlar tepkilere sebep oluyor.
Son olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevinden alınan Zehra Zümrüt Selçuk'un Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın Yönetim Kurulu’na atandığı ve aylık net 39 bin 423 lira huzur hakkı alacağı belirtildi.
Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat duruma ilişkin Twitter’dan yaptığı paylaşımda Antalya’da canlarına kıyan anne kız ile Selçuk’un atamasına ilişkin haber görüntülerini yan yana koyarak şu ifadeleri kullandı:
“İki haberi birlikte okuyun. Sözüm bitti. İyi geceler.”

ANNE VE KIZI, CAMLARI FOLYO İLE KAPLAYIP MANGAL KÖMÜRÜ YAKARAK İNTİHAR ETTİ
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan Nuray A. ile kızı Melis D. evde pencere camları ve kapıyı folyo ile kaplayıp, yatak odasında mangalda kömür yakarak canlarına kıydılar.
Nuray A. ile birlikte yaşadığı kızı Melis D.’den haber alamayan komşuları, gece yarısına doğru polise haber verdi. İhbar üzerine gelen polis, eve girdiğinde anne ve kızını yatak odasında hareketsiz yatarken buldu.
Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Nuray A. ile Melis D.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Kapı ve pencere camlarını folyo ile kapattıktan sonra yatak odasında mangalda kömür yaktıkları belirtilen anne ile kızının yakınlarına bıraktığı notta, olayın basına yansımasını istemediklerini yazdığı aktarıldı.
Vakıf üniversitesine ait araçta 74 kilo uyuşturucu ele geçirildi: Flaş iddia!57 izlenme
İlkokulda skandal görüntüler! 1’inci sınıf öğrencisini azarlayan öğretmen 'Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?'83 izlenme
TBMM'de 'orman yangınlarının araştırılması' önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!42 izlenme
İran, ABD'nin saldırısının ardından İsrail'i 'Hayber' füzesiyle vurdu37 izlenme
İBB dava borsacısı avukat yurtdışına kaçarken yakalandı!22 izlenme
Maaş zammını alan vekiller hacca gitti, Meclis 1 hafta erkenden tatile girdi!49 izlenme
İnan Güney tek sıra rezaletine karşı nasıl direndiğini anlattı!26 izlenme
Gezi Parkı'nın ardından Vakıflar'a ikinci darbe: İBB, usta edebiyatçının köşkünü de geri aldı31 izlenme
Bilal Erdoğan'ın “dayı” dediği Fatih Çıtlak "postnişin" sınavına katılan tek kişi oldu, 100 tam puan aldı!
Halk Cumhuriyet’e sahip çıktı: İstanbullular Bağdat Caddesine akın etti
İmamoğlu'ndan 'Bayrampaşa' mesajı: Erdoğan'ın okuduğu şiirle gönderme yaptı
Geert Wilders’in seçim vaadi tepki topluyor!