Euro zengini gurbetçinin yağ fiyatı feryadı: "Avrupa'da aradığımızı bulamıyoruz yok kardeşim mağazalarda bir kiloluk ayçiçek yağı 6 Euro"

49 izlenme 02 Haziran 2023
Reklamlar

Düzenli hayatlarını bir türlü bırakıp gelemedikleri Avrupa'daki ekonomik zorluklardan bahseden gurbetçi, paralarının olduğunu ancak yiyecek bulamadıklarını söyledi. Gurbetçi vatandaş ayçiçeği yağının bir kilosuna 6 Euro verdiklerini iddia etti.

Yapılan sokak röportajlarında Avrupa'daki kötü ekonomiden dert yanan gurbetçilere bir yenisi daha eklendi.

'Halk mikrofonu' adlı programın gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan ve Türkçeyi de unuttuğu anlaşılan gurbetçi, ayçiçek yağının Türkçe karşılığını bulmakta zorlanırken şu ifadeleri kullandı:

alamanci-1.jpg

"Ben Avrupa'da yaşadığım için... ah gitmez olaydım oraya, buraya da gelemiyorum neyim var burada?

Avrupa'da aradığımızı bulamıyoruz yok kardeşim mağazalarda bir kiloluk ayçiçek yağı 6 Euro"

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Prof. Dr. Ortaylı: 12 adaları Lozan’da verdik demek, cehalettir 2025’te emeklilik maaşları ciddi risk altında Son anketten de Erdoğan'a kötü haber! Hem cumhurbaşkanlığını hem de mecliste çoğunluğu kaybediyor! Davutoğlu’nun yeni partisinin İstanbul’daki merkezi mühürlendi!