Euro zengini gurbetçinin yağ fiyatı feryadı: "Avrupa'da aradığımızı bulamıyoruz yok kardeşim mağazalarda bir kiloluk ayçiçek yağı 6 Euro"

39 izlenme 02 Haziran 2023
Reklamlar

Düzenli hayatlarını bir türlü bırakıp gelemedikleri Avrupa'daki ekonomik zorluklardan bahseden gurbetçi, paralarının olduğunu ancak yiyecek bulamadıklarını söyledi. Gurbetçi vatandaş ayçiçeği yağının bir kilosuna 6 Euro verdiklerini iddia etti.

Yapılan sokak röportajlarında Avrupa'daki kötü ekonomiden dert yanan gurbetçilere bir yenisi daha eklendi.

'Halk mikrofonu' adlı programın gerçekleştirdiği sokak röportajında konuşan ve Türkçeyi de unuttuğu anlaşılan gurbetçi, ayçiçek yağının Türkçe karşılığını bulmakta zorlanırken şu ifadeleri kullandı:

alamanci-1.jpg

"Ben Avrupa'da yaşadığım için... ah gitmez olaydım oraya, buraya da gelemiyorum neyim var burada?

Avrupa'da aradığımızı bulamıyoruz yok kardeşim mağazalarda bir kiloluk ayçiçek yağı 6 Euro"

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li Ağrı Belediyesinin önünde bayram şekeri dağıtılırken yurttaşlar arasında izdiham çıktı! 'Çok yaralayıcı. Bir paket şeker bir aile için lükse dönüştü' Çeşme'de meydana gelen orman yangınında hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan Mine Elmas'ın çektiği son video ortaya çıktı Ekrem İmamoğlu’nun hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu! Savcılara hakaret iddiasıyla dava açılmıştı "Terör örgütüne operasyonda mevziden çıkmayın diyen valiye ne oldu?" İşte AKP terörle böyle mücadele ediyor!