Elektirik akımına kapılarak ağır yaralanan fakat sonra yaşam mücadelesini kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in suç duyuruları yeniden gündem oldu.
Gazeteci Ersin Eroğlu TELE1’de katıldığı programda Ferdi Zeyrek’in bulunduğu suç duyurularını teker teker anlattı. Ersin Eroğlu Ferdi Zeyrek ile son görüşmesinde geçmişte neler yapıldığını kendisine anlattığı ifade ederek belediyede teftiş kurulunun oluşturulduğunu söyledi.
Eroğlu göreve gelir gelmez çıkardığı dört olay olduğunu ve bununla ilgili hemen suç duyurusunda bulunduğunu geçmiş dönemde MHP’li belediye başkanının ihalelerinin durumunun ne olduğunu Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’na sorulması gerektiğini ifade etti.
Ferdi Zeyrek’in göreve gelir gelmez yaptığı suç duyuruları şunlar oldu:
Sözlerine devam eden gazeteci Ersin Eroğlu Manisa'nın eski döneminde 500 milyonluk bir spor tesisinin yapıldığı ama temelinde çökme tehlikesi olduğundan dolayı bir kişinin bile bu tesise giremediğini aktardı.
Tele1
Halkı bir elmaya muhtaç ettiler
Ekonomik krizin geldiği nokta: Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir kadın raftan bebek mamasını çalarak eteğinin içerisine sakladı
Bayram tatiline giden Suriyeliler Türkiye'ye döndü!
Aziz İhsan Aktaş'ın ifadelerinin perde arkası! CHP'li Gökhan Günaydın tek tek anlattı!
'Tasarrufu' sosyal yardımlardan ettiler!
İtiraf gibi! Tarım Bakanlığı ipin ucunu kaçırdı, sayı bilinmiyor!
Ormanlar rant için mi yakılıyor?
AKP'li Meclis üyesinden pes dedirtecek sözler! "Bana seçilme hakkını Atatürk değil Erdoğan verdi!"
Narin Güran davasında Leyla korkusu: "Sanıklar şu anki ifadelerle serbest kalabilir"
6 Şubat depremlerinde, Diyarbakır'da ağır hasar aldığı için boşaltılan 8 katlı bina yıkım sırasında çöktü
Saray art arda bilgi sızdıran o köstebeği arıyor! İntikam mı Erdoğan sonrasına hazırlık mı?
Melih Gökçek'e Ankapark ile ilgili bir suç duyurusu daha!
Yurter Özcan Nedim Şener davası sonuçlandı
AKP’nin kindar nesil ajandası: MEB’in yeni müfredatı her yönüyle “siyasal İslam ideolojisi” içeriyor