Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, Kuran kursunda çocuk istismarına ilişkin kaleme aldığı yazıda, 'Kur’an eğitiminin, en genel manada dini eğitimin önüne her fırsatta set çeken seküler Kemalist kafanın da bu pisliklerin ortaya çıkmasında bir payı vardır' dedi.
Kılıçarslan, AKP'nin kaçak Kuran kurslarına ve bu kursları yöneten tarikat ve cemaatlere desteğini hatırlatamadığı yazısında, istismar nedeniyle Kemalistleri suçladı.
"Kur’an eğitiminin, en genel manada dini eğitimin önüne her fırsatta set çeken seküler Kemalist kafanın da bu pisliklerin ortaya çıkmasında bir payı vardır" diyen Kılıçarslan, "Umarım bunu bir an olsun düşünürler bana hemen öfkelenmek yerine. 28 Şubat’ın karanlık dehlizlerinde insanları ‘kanunsuz’ iş tutmaya mecbur bırakmışlardır mesela. O kanunsuzluk beraberinde ‘boşluklar’ getirmiş, o boşluklar da aşağılık tacirler eliyle sömürülmüştür" ifadelerini kullandı.
Bir grup, Kayyum Gürsel Tekin adına il binasına girmeye çalıştı12 izlenme
Kılıçdaroğlu 'beşli çete'nin engellediği reklam filmini paylaştı 'Hazineden çalınan 418 milyar doları geri alacağım'43 izlenme
Suriye’den bir acı haber daha227 izlenme
Ekonomik krizin özeti: AKP artık kömür ve makarna yerine ekmek ve su dağıtıyor146 izlenme
Çiçeği burnunda Genel Müdür Recep… Kritik sınavı geçemedi25 izlenme
Türkiye'de üretilen çamaşır makinesi Finlandiya'da daha ucuz! "Burada 299 Euro olup Türkiye’de nasıl 500 Euro olabiliyor? Lütfen birisi bana bunu açıklasın"55 izlenme
Mustafa Sönmez serbest bırakıldı85 izlenme
Okul çantaları zamla dolacak: Kırtasiye fiyatları cep yakıyor26 izlenme