CHP'li Esenyurt Belediyesi'ne kayyım atanması sonrası CHP'nin diğer belediyelerine herhangi bir operasyon yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. CHP tarafından yönetilen ilçe belediyelerine dönük denetimlerin artırılacağı ve operasyonlara zemin hazırlanacağı iddia edilmişti.
Cumhuriyet'ten Engin Deniz İpek'in haberine göre, pazartesi günü İstanbul’da CHP’li ilçe belediyelerine dönük kapsamlı bir denetim yapılacak. Denetimlerde, belediyelerde bulunan 6 denetim müfettişine ek olarak içlerinde mülkiye müfettişlerinin ve bilirkişilerin de olduğu toplam 13 kişilik ekip yer alacak.
Belediye kaynakları, aynı saat aralığında gerçekleşmesi beklenen denetimler sonucu belediyelere çeşitli yaptırımlar uygulanabileceğine dikkat çekerken denetim kapsamında belediye tarafından çıkılan ihaleler, yapılan satın alımlar, işe alımlar ve sosyal medya paylaşımları başta olmak üzere kapsamlı incelemeler yapılacağını belirtti.
Kaynak: Cumhuriyet
Gerçek Gündem
Erdoğan'ın anketçisinden flaş açıklama: AKP geriliyor, MHP baraj altı916 izlenme
İkramiyeye isyan ettiler: "İftarı zor açıyoruz, torunlar bir şey verince utanıyoruz"32 izlenme
Ekonomi programı yatırımları vurdu26 izlenme
İran, İsrail'e saldırı başlattı35 izlenme
HÜDA PAR’ın iki adayı daha Hizbullah üyesi çıktı49 izlenme
AKP’de Rolex kazası: AKP'li vekil bu fotoğrafı "Biz bu milletin ta kendisiyiz" diye paylaştı, yorumları görünce sildi40 izlenme
Rasim Ozan'ın FETO'ya yazdığı mektup ortaya çıktı! Bu adam hâlâ dışarıda geziyor soruşturma bile açılmadı44 izlenme
Alman liderden skandal ‘Türkiye’ talebi!69 izlenme