Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin'in il binasına 'giriş izni' verdiği Özgür Çelik'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Mahkeme kararıyla görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'le isim benzerliği dikkat çeken Çelik için "tedbirli ihraç" sürecinin başlatıldığı öğrenildi.
HalkTV'de yer alan habere göre, CHP Sultanbeyli üyesi Özgür Çelik, parti disiplinini zedeleyen eylemleri nedeniyle, Tüzüğün 63/5, 64 ve 68/1-b maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
Söz konusu karar, 15 Eylül 2025 tarihinde toplanan Merkez Yönetim Kurulu’nda oybirliğiyle alındı.
Çelik'in il başkanlığından paylaştığı bir fotoğraf gündem olmuştu.
Söz konusu paylaşıma "Bizden "Padişahın sofrasından gelene selam bile yok" İstanbul İl Başkanlığımızdayız" notunu düşen Çelik'e CHP'lilerden tepki gelmişti.

Çelik'in bir kullanıcının CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in duvardaki fotoğrafına yönelik paylaşıma verdiği "O gün de paylaşacağız" yanıtı da dikkat çekmişti.
Sözcü
Sinan Ateş suikastına ilişkin flaş detaylar: Şüphelilerin MHP ile bağlantısı ne?
Ali Yerlikaya: "Sarallar organize suç örgütü çökertildi"
Motorine bir zam daha geliyor!
Tank Palet Fabrikası’nın bilinmeyen tarihi öyküsü
TZOB: "Temmuz'da üretici ile market arasındaki fiyat farkı 9 kata yaklaştı"
Devlet korumasındaki çocukların götürüldüğü tarikat kampında şiddet gördüğü ortaya çıktı!: Tekme tokat şiddet iddiası!
Türk Donanması, Dolmabahçe’yi değil Vahdettin Köşkü’nü selamlayacak!
Erdoğan'a prompter yetmedi! Sözleri, duraksadığı anlarda fısıltı ile hatırlatıldı!
Polis CHP'li vekilleri tartakladı!
Esenyurt'ta sokak sokak gezip 10 kişiyi bıçaklayan şahıs yakalandı
Türklere ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a hakaret eden Afgan yobaz çark edip özür diledi!
Aydın’da facia! Çalışmalar sırasında kanal göçtü: 3 kişi hayatını kaybetti
Her ay 14 asgari ücret tutarında maaş ödenen milletvekilleri 43 bin lira zam alacak
Rektörün kendisini dekan olarak atadığı ortaya çıktı!