Hakem Halil Umut Meler'e saha içinde saldırıp yumruk atan Faruk Koca 15 günde tahliye edildi: “Bir yumruğumla haksızı, hırsızı haklı çıkardım”

31 izlenme 28 Aralık 2023
Reklamlar

Halil Umut Meler'e saldırdığı için cezaevine giren Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Ankaragücü taraftarları, cezaevinden çıkıp tesislere gelen eski başkanları Faruk Koca’yı meşalelerle karşıladı.

Tahliye edilen Faruk Koca'nın açıklamaları dikkat çekti.

Koca, “Bir yumruğumla haksızı, hırsızı haklı çıkardım” dedi.

İŞTE KOCA'NIN AÇIKLAMASI

ekran-goruntusu-2023-12-27-215421.png

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu nasıl sığınmacı? Tüfekli, roketatarlı Afgan İstanbul sahilinde! Hizbullah İsrail'in stratejik liman kenti Hayfa'yı vurdu! Füzeleri yeraltında sakladılar, İsrail'in ruhu bile duymadı Sedat Peker hakkında tutuklama kararı çıkarıldı Aydınlı vatandaşlardan Özlem Çerçioğlu'na sert tepki! "Kaybeder, bir daha kazanamaz. Oylarımızı haram ederiz"