Huzurevinde ‘şiddet’ görüntüleri! Gözaltına alınan çalışan tutuklandı

40 izlenme 10 Haziran 2024
Reklamlar

Beykoz’da bulunan bir huzurevinde şiddet iddialarının gündeme gelmesinin ardından huzurevi çalışanı M.Ş.Ö gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.



İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunan bir huzurevinde yaşanan şiddetin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerin yayılmasının ardından harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, huzurevi çalışanı M.Ş.Ö’nün şiddet içerikli eylemlerde bulunduğunu tespit etti.

Polis ekipleri, Kavacık’ta bulunan bakım merkezine giderek M.Ş.Ö’yü gözaltına aldı. Şiddete uğradığı iddia edilen huzurevinin sakininin ifadesi alınırken gözaltına alınan M.Ş.Ö. de mahkeme sevkinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın diploması hakkında yeni karar! Gerici İhsan Şenocak bu kez de laik eğitimi hedef aldı! 'Tesettürle verdiği kızını mini etekle geri alıyor' Son ankette Erdoğan'ı şoka uğratacak sonuçlar: 4 isme de kaybediyor! Tesadüfün böylesi! AKP’nin en çok oy aldığı illerde ‘Döviz’ detayı!