CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın sabah saatlerinde gözaltına alınmasının ardından Beşiktaş Belediyesi binası önünde toplanan halka seslendi.
"ONLARI TÜRKİYE'NİN TARİHİNDEN SİLECEĞİZ"
Özel ve İmamoğlu burada sert açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, şunları söyledi:
"Bu akıl seçimi tanımayan akıl. Bu işlemler Türkiye'yi kaybetmenin korkusu ile yapılmaktadır. Mesele ne Esenyurt ne Beşiktaş. Mesele bir otoriter aklın sürece dair yol yürüme stratejisi ve biçimidir. Bir yandan açılalım, barışalım bakış açışı, bir yandan ise milletin aklı ile oyun oynayarak atılan adımlar. Buradan şunu söylüyoruz: Hiç kimse dokunulmaz değildir. Ancak bu uygulama hukuk dışıdır. Bunun adı yargının siyasete alet edilmesidir. 25 yıldır bir AKP'li Belediye Başkanı böyle alındı mı? O şirket Meclis'in işini de aldı. Aynısını TBMM için de yapacak mısınız?
Siyasi saldırılara karşı siyasi karşılık vereceğiz. Onların sandığı dizayn etmesine müsaade etmeyeceğiz. Onların rakipsiz bir rekabete gireceği hayallerine son vereceğiz. Göreceğiz hep birlikte onları Türkiye'nin tarihinden silip evlerine yollayacağız"
Tele1
Fatih Altaylı: Mesele Brunson değil, ABD ile başka sorunlarımız var
600 daire Turgut Altıok’un mal beyanında yok! Mansur Yavaş: "Unutmuş olamaz"
Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm zorlaması: Evlerin elektrikleri kesildi!
Üniversitede skandal konuşmalar! Atatürk’e 'deccal' diyen Said Nursi 'üstat' sayıldı!
Ulusoy Ulaşım iflas etti
Bakan Yerlikaya duyurdu: İnterpol tarafından aranan suç örgütü yöneticisi İstanbul'da yakalandı
CHP şoförünün otobüsü polisin üzerine sürdüğü iddia edilmişti: Yeni görüntüler gerçeği ortaya çıkardı
Sahnede fenalaşmıştı: Volkan Konak'a yapılan ilk müdahalenin görüntüleri ortaya çıktı!
Yurttaşın talebi erken seçim: "Bir an önce önce erken seçim olsa da olmazsa da gitsin bu. Milleti kavurdu, yedi. İmamoğlu çıksa millet nefes alır"
Üsküdar Belediye Başkanı'nın, İmamoğlu'na teşekkürü AKP'yi karıştırdı!
Kılıçdaroğlu’na kendi gençlik kollarından çağrı: "Genel başkanlık ömür boyu taşınacak bir sorumluluk"
'Okuyup öğretmen ol' demişti: Atatürk'ün öğretmeni hayatını kaybetti
Meclis’in kayıp FETÖ raporu bulundu!
KYK kız yurdunda skandal olay! Sapık, gece yarısı yangın merdiveninden girip...