Tarihçi-yazar Prof. Dr. İilber Ortaylı Youtube'da yayınlanan Kafa TV'nin konuğu oldu.
Ortaylı, son dönemde sağanak yağış nedeniyle selin yaşadığı Ankara'da eski yönetimi eleştirerek Mansur Yavaş'ı beğendiğini söyledi.
Ortaylı, "Çok kısa zamanda çok iyi işler yapıyor. Siz bu utanmazca tenkitleri, yok sel sularında bir şey yapmamış da... Sizinkinin ne yaptığını görüyorum. 25 sene idare ettiniz ne yaptınız? Şehrin sel sularından Ankara sel mıntıkası oldu. Aşırı yağmur olan yıllarda çok kötü su baskınlarının olduğu ama her sene bahar yağmurlarında bir yerlerin su altında kaldığı belli. Altyapı olarak ne yapmışsınız 25 sene? Yolların sütüne garip garip taklar yapmak falan..." diye konuştu.
Nüfusu artan bir yerde son seçilen yerel yöneticiye yüklenmenin akıllıca olmadığını söyleyen Ortaylı, "Ben Mansur Bey'i belediye reisi olarak savunuyorum. Eski kasabaları gezdim. Beypazarı, Nallıhan hepsi çöküntü içindeydi. Beypazarı'nı canlandırdı" dedi.
Sanatçı Genco Erkal, 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten ifadeye çağrıldı!
AKP'li Belediye Başkanı aday gösterilmeyince "Yanlış yapanlar hesap vermek zorunda" dedi ve istifa etti!
Türkiye yurt dışındaki 500 milyar doların peşinde!
Cem Küçük'ten Boğaziçili öğrencilere: İsteseniz de istemeseniz de kabul edeceksiniz, siz kimsiniz?
Tartışılan imam hatiple ilgili ilginç tesadüf: 'Torun' bakan yardımcısı çıktı
Turgut Altınok: AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
Dolar ne kadar oldu?
Meclis’te ‘terörist’ tartışması! Turhan Çömez DEM parti sıralarına yürüdü
AKP'nin 700 kişilik sahur programına fatura kesen işletme sahibi konuştu: "Abartmayın"
Bartın’da maden ocağında patlama: Mahsur kalan işçiler var
O kadının sözleri muhabiri şaşkına çevirdi! "CHP'yi 80 yıl denedik. 80 bizi sömürdü. Ben okumuşum, kültürlü bir insanım"
Metin Özkan'dan hırsızlık savunması: "Para değil puro aldım"
Döviz garantili mevduat planını dünya böyle gördü: "TL döndü, belirsizlik sürüyor"
Konak meydanı tanınmaz halde! İzmir'in en güzel yerinde kaçak sığınmacılar denize böyle girdi