İran'ın İsrail ve Körfez ülkelerine misillemeleri sürerken son hedeflerden biri, ABD'nin Suudi Arabistan'daki Prens Sultan Hava Üssü oldu. ABD’li yetkililer, saldırıda en az 15 ABD askerinin yaralandığını, bunlardan beşinin durumunun ağır olduğunu açıkladı.
İran'ın üsse altı balistik füze ve 29 insansız hava aracıyla saldırdığı ifade edildi. Saldırı sırasında hedef alınan binalarda bulunan askerlerin yaralandığı ve birçok askerî uçağın da hasar gördüğü bildirildi.
Riyad'ın yaklaşık 96 kilometre güneyinde bulunan üssün hafta içinde iki kez saldırıya uğradığı, bu saldırılardan birinde 14 ABD askerinin yaralandığı belirtildi. Söz konusu saldırıda ayrıca bazı askerî uçakların ve hava yakıt ikmal uçaklarının da hasar gördüğü kaydedildi.
İran'ın, ABD üslerinin bulunduğu Körfez ülkelerine yönelik misillemeleri ise devam ediyor.
cnnturk.com
AKP'li isimler Rasim Ozan Kütahyalı'yı topa tuttu: 'Bu gece alınması lazım'
Beyaz çay, kilosu 4 bin liradan satışa çıktı!
Kılıçdaroğlu’nun en genç yardımcısı OHAL raporu yazdı: 15 Temmuz’da kim neredeydi açıklansın!
Zonguldak'ta üst üste heyelanlar: 2 ölü 21 yaralı
TÜGVA'nın yayın organı “Karşı cinsle konuşmaktan kaçınmak gerek, muhabbetin nereye gideceğini kestirmek zor”
Soylu ‘İBB’de 550 terörist çalışıyor’ demişti: O sözleri için yaptığı savunma ise pes dedirtti!
Atatürk posterlerini yırtıp 'Allah için yaptım' dedi !
Bakan Akar açıkladı: Terör örgütü PKK 13 vatandaşımızı şehit etti!
Türkiye'nin dört bir yanından 'İmamoğlu' sesleri
AKP'li Başkanın düğününde salgın önlemini hatırlatan polisi sürdüler!
Elektrik ve doğalgaza zam geliyor
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde tepki çeken skandal! Cemevi haç sembolüyle işaretlendi!
Saldırıya uğradıktan sonra kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen gazeteci Hakan Tosun'un son görüntüleri ortaya çıktı
İran'ın, İsrail'in Hayfa limanında vurduğu petrol rafinerisinde çıkan yangına ilişkin görüntüler!